Ultima actualizare: ieri, 21:40

Locale

FOTO. Tânăr cu BMW, surprins făcând drifturi pe Careiului. Polițiștii, rugați să ia măsuri

Un tânăr aflat la volanul unui autoturism BMW a fost surprins astăzi în timp ce făcea drifturi pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare. Un sătmărean a sesizat Poliția Locală și face un apel la oamenii legii să verifice camerele de supraveghere din zonă.

,,Rog Poliția Locală să verifice camerele de supraveghere din zona LIDL, sensul giratoriu de pe Careiului. În jurul orei 15.00, un tânăr făcea drifturi (derapaj controlat) cu un BMW. Îi rog pe cei responsabili cu camerele de supraveghere să identifice filmarea și să o predea Poliției Rutiere pentru a se lua măsurile legale față de acești șoferi care îngroașă titlurile ziarelor cu tragediile pe care le produc din teribilism. Rog autoritățile să dea un exemplu de implicare și să tranșeze drastic aceste incidente grave. Tehnologia trebuie folosită în interesul cetățenilor! Aștept o reacție pozitivă din partea autorităților”, se arată în mesajul sătmăreanului.

2 comentarii

  1. Driver Răspunde

    Vai de mine, epava de e34, o vechitura adevarata, trebe dus la géza pe magnoliei.
    Alo..militia..alo…militia…ahh scuze somn usor jigodiilor

  2. realist Răspunde

    Se vor autosesiza dupa ce “pilotul” va scapa masina de sub control si va nenoroci cativa pietoni de pe trotuar sau de prin vreo statie de autobus..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.