Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Transport agabaritic prin Satu Mare. Vehiculul transportă un echipament industrial uriaș

Un transport agabaritic va trece prin județul Satu Mare. Este vorba de un echipament industrial uriaș, iar etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de Poliția Rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. 

Transportul cu depășiri se desfășoară în perioada 14 – 15 noiembrie, pe traseul  Borș PTF – DJ190 – DN19 – Biharia – DN19 – Valea lui Mihai – DN19 –  Carei (Varianta de Ocolire ) – DN19 – Satu Mare – DN19  – Livada – DN1C – Seini – DN1 – Tăuții-Măgheruș. Vehiculul transportă un echipament industrial de dimensiuni mari.

,,Lățimea maximă a vehiculului este 4,8 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, informează CNAIR.

Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.