Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO. Un sătmărean, în conducerea gigantului General Motors din Rusia

Un sătmărean a fost numit în conducerea gigantului General Motors din Rusia. Potrivit zf.ro,  Ciprian Şuta, în vârstă de 41 de ani, a fost numit la conducerea gigantului auto american General Motors din Rusia şi statele CIS: noua poziţie este prima la nivel de managing director peste mai multe pieţe.

“Înainte de a se muta la Moscova, Ciprian Suta s-a mutat din aprilie 2018 de la sediul Opel din Russelsheim (Germania), companie unde ocupa funcţia de european corporate sales&leasing director, la cel al Jaguar Land Rover din Frankfurt”, precizează sursa citată.

Numirea sa a intrat în vigoare începând cu 1 octombrie 2019 iar sătmăreanul s-a mutat astfel la Moscova, unde va avea ca obiectiv să aducă în atenţia clienţilor din aceste pieţe maşinile de lux Cadillac şi vehiculele sub brandul Chevrolet, şi astfel să majoreze vânzările companiei, potrivit unui anunţ făcut de General Motors Rusia.

Andy Dunstan, preşedintele şi managing director pentru pieţe strategice, alianţe şi distribuitori în cadrul General Motors, a spus că executivul român vine pe noua poziţie cu experienţă vastă în zona comercială a businessului, după ce a deţinut o serie de funcţii în domeniu – atât pe segmentul premium, cât şi pe cel mass market – în Europa.

„Am lucrat anterior cu Ciprian şi cred că experienţa lui comercială pe de-o parte şi faptul că el cunoaşte îndeaproape pieţele din zona CIS şi Rusia pe de alta ne vor ajuta să ne întărim poziţia în zonă şi totodată vom reuşi să vindem mai multe maşini Cadillac şi Chevrolet clienţilor de pe aceste pieţe. Avem un portofoliu puternic şi multe lansări importante în următoarea perioadă”, a spus cesta, potrivit zf.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.