Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTO/VIDEO. Sătmărean ucis în Indonezia. Poliția l-a împuşcat!

Sătmărean ucis în Indonezia. Un bărbat din Negreşti Oaş a fost ucis în Indonezia chiar de către Poliţie, informează cancan.ro.  

Conform informațiilor transmise de polițiștii care au anchetat acest caz, în octombrie și noiembrie 2019 au existat mai mult plângeri conform cărora – prin metoda skimming – au fost golite conturile a 17 persoane.

„Pornind de la un raport bancar, au fost înregistrate 17 reclamații ale unor clienți care s-au plâns că au fost victime ale unor fraude”, a declarat șeful Direcției Relații Publice a Poliției Jakarta, comisarul Argo Yuwono.

În urma cercetărilor desfășurate, s-a stabilit că infractorii erau doi români. Presa indoneziană îi prezintă drept Solomes și Kristea. Cancan.ro a obținut informații conform cărora este vorba despre Vasile S., din Negrești-Oaș, Satu-Mare, și C. – alias CRR – din Craiova. Acesta din urmă este cel care a supraviețuit intervenției polițiștilor și, din punctul său de vedere – transmis printr-un apropiat -, aceștia nu au acționat conform legii, împușcându-l pe Vasile S., deși situația nu reclama o astfel de intervenție letală.

Reprezentanții poliției, preluați de presa indoneziană, susține că Vasile S. s-a opus arestării, încercând să sustragă arma unui polițist. Conform altor surse mass-media indoneziene, Vasile S. a reușit să sustragă arma polițistului, ceea ce a dus, inevitabil, la o tensiune extremă și la riposta polițiștilor prezenți. Dar semnele de întrebare rămân. Sursele oficiale transmit că oamenii legii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, Vasile S. fiind împușcat. A fost transportat la spitalul Fatmawati, numai că medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea lui.

”Suspectul Vasile S. a pus mâna pe o armă. Am luat măsuri ferme. Apoi a fost transportat la Spitalul Fatmawati, unde a murit”, au declarat reprezentanți ai poliției.

Dar un apropiat al supraviețuitorului C. a declarat – pentru cancan.ro, că Vasile S. nu a încercat să sustragă arma vreunui polițist. Și asta pentru că, fiind suprins în flagrant delict în fața automatului bancar, nu s-a opus arestării. ”Doar a vociferat”, spune apropiatul acestuia, iar polițiștii au tras în el și l-au ucis ”ca pe un câine”. Ceea ce pune acțiunea polițiștilor într-o cu totul altă lumină, iar Ministerul de Externe al României trebuie să se implice, de urgență, în acest caz. De altfel, polițiștii indonezieni au declarat, public, că vor colabora cu reprezentanții Ambasadei României la Jakarta.

Mai multe detalii găsiţi pe cancan.ro

 

28 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    un vot mai putin ,pentru werner ,din diaspora ,asta daca nu a votat deja si pentru turu 2 ( ca la noi se poate orice )

    • Rroman Răspunde

      Da mă, știm deja că părinții tăi sunt frați și te-ai născut în spatele grajdului, dar nu mai insita, nu e nimeni curios. Du-te la Măruță, dacă vrei atenție.

      • x-ulescu Răspunde

        la tine in sat asa se obisnuieste ? ….se pare ca atunci cat tea fatat ai cazut rau in cap

      • x-ulescu Răspunde

        Te rog frumos nu ma baga de seama. Sunt un prost si ma bucur de moartea altuia. Asa e la mine in catun. Acum ajutorul social se imparte la mai putini deci eu iau mai mult. Nah, de aia ma bucur. De multe ori nu-mi dau seama ce scriu.

    • sdgd Răspunde

      x-ulescu tu votezi cu Dancila? Bravo! Devotat partidului! Brabo TOVARASE! Daca PSD ar fi pus un castravete in loc la Dancila, ai fi votat cu el. Tu esti motivu pentru care romanii (de care ti-e ciuda), sunt plecati. Totodata esti vinovat pentru moartea skimmerului, el a plecat din tara ca tu ai votat comunistii si continui sa o faci. Locu tau e in lanu de porumb. M*ie si tie si partidului tau si celor care ati furati tara

      • x-ulescu Răspunde

        si eu care credeam ca Dragnea e de vina ! ca werner sa multumit cu o sapca de la Trump nu cu scutire de vize pt. romani ,ca altfel plecau mai multi din tara

      • x-ulescu Răspunde

        pai pnl au un dovleac candidat ..nu vrea sa fie o confruntare directa cu Dancila …pe el il votati ??

        • x-ulescu Răspunde

          Noroc ca noi avem o peroxata cu teasta goala ca nici limba materna nu o stie! De aia trebuie votata ca e la fel de …. ca noi.

        • Dan Csila Răspunde

          Pe el il votam!… degeaba te scremi, sa mori tu de ciuda, cacatura. Apropo, poti sa te confrunti tu cu dancila, ce bine o sa va intelegeti in limba datuluiincur!
          Poti sa-ti faci seppuku, inca din aceasta seara, o sa adunam cate cinci lei, sa platim un bosketar, sa se pise pe mormantul tau javra.
          PS. Dragnea nu este de vina pentru nimic! Ma-ta ii de vina, ca te-o adus pe Lume.

    • Parampampam Răspunde

      Am inteles c-a fost pe akas’ so voteaza dumineca pe Dancila apoi so dus la afacerea aista.

    • Flamandu din ro Răspunde

      Comentati sugacilor de foame nu vedeti la 2 m va pute cure a saracie bupangi ieftine sa va day la muie. La toti pisati ce comentati si la mamele lor asa putin bosxheti

  2. Ion Răspunde

    Sunt numai minciuni
    L-au impuscat degeaba baiatul please de 36 De ore din ROMANIA .
    ATENTIE 36 DE ORE ave main Putin de 2 zile in Indonezia sunt total eronate detaliile
    Autoritatile are fi bine sa faca Lumina in acest caz
    Baiatul Este TOTAL NEVINOVAT

    • realist Răspunde

      Care e legatura ca era ajuns doar de 36 de ore? Putea sa fie ajuns doar de 1 ora pt a savarsi infractiuni.
      O fi fost pus omul la innaintare la scos banii si l-au prins in fapt.
      Daca este total nevinovat sau nu, va stabili o instanta.

      • ... Răspunde

        Acum e tardiv deja, nu crezi? Politia de acolo a stabilit ca e vinovat! Dar in alta ordine de idee si eu ma duc numai asa la shoping ca au preturi bune in Jakarta! Chiar sa te duci pana acolo???
        Mai mult ca sigur ai dreptate, era un caraus sau ceva asemanator. Iar familia habar n-avea ce face.

        • realist Răspunde

          Trebuie vazut daca actiunea de a trage a fost justificata sau nu.
          Vinovatia o stabileste instanta, nu politia.
          Insa si “asociatul” lui spune clar ca au fost prinsi in flagrant delict si arestati. Deci afirmatia lui “Ion” ca este TOTAL NEVINOVAT…

          • ...

            De cate ori trebuie explicat ca daca te duci in alta tara se aplica legea de acolo nu a noastra? Iar cum se aplica legea in tari ca Indonezia ….. Va dau la oase ca va piere pofta de drepturi instant! Dar pe colegu’ l-au altoit bine! Are o stampila de toata frumusetea sub ochiul drept! Pe cel impuscat daca il intrebai ce face probabil zicea ca munceste in constructii. Ca doar nu recunostea de fraier ca lucreaza in domeniul financiar?

  3. realist Răspunde

    Acum aflam ca a fost arestat si in SUA pt furt din bancomate..

  4. Marin Răspunde

    Comentariile ar trebui să fie obiective de aceea vă rog să ascultați cu mare atenție declarațiile sefui politiei :”Conform Regulamentului infractorul a fot împușcat de două ori, în cap, în inimă și în ficat, ulterior a fost somat și s-au tras și focuri în aer”.

    • Dan Csila Răspunde

      Asta unde ai citi-to? Pe sputnik. ro? Apropo, tu ai ascultat cu mare atentie declaratiile sefului politiei din Indoneziana? Nu a spus cumva “Bhinneka Tunggal Ika” ? Daca ai auzit asa ceva sa sti ca ai dreptate.

      • Marin Răspunde

        Csilla, nu am citit-o (așa e corect), am ascultat-o. Oșanul nu a murit pe loc, ci mai târziu, la spital, legiștii stabilind ca decesul a fost cauza morții.

  5. Grigore paul Răspunde

    Sunt numai minciuni indiferent ce ar fi facut nu au dreptul sal Omoareeee normal acum totiii Ro . Ar trebiuiii sa se revoltezeee pe anbasada Jakarta de la Bucarest sa le se focccc nu e pentru primadataaa acum 15/20 de ani au mai omorit niste Ro . Condoléances Fm Solomes

  6. vili Răspunde

    Sincer….
    cand ma uit la figurile alea…. am sa dorm mai linistit…

    • sdgd Răspunde

      man… daca te uiti la o poza cu el cand avea 3 ani? o sa mai dormi bine? Nu doresc moartea nimanui, atata timp cat persoana nu a savarsit un omor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.