Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

FOTOGALERIE. Cele mai grave accidente din acest an din Satu Mare: morţi, răniţi, maşini distruse

Cele mai grave accidente din acest an din Satu Mare. Nici anul 2019 nu a fost lipsit de accidente extrem de grave, unele chiar mortale. Șirul accidentelor teribile ce au avut loc pe drumurile județului Satu Mare a început încă din primele luni din 2019 și a continuat până în această toamnă.

Vă prezentăm cele mai grave accidente rutiere ce au avut loc în județul Satu Mare, pe parcursul anului 2019.

Coliziune fatală

Șirul celor mai cumplite accidente din 2019 a început pe finalul lunii martie. În urma unui accident de circulație grav ce a avut loc între Satu Mare și Botiz o persoană și-a pierdut viața.  Șoferul unui autoturism Dacia Logan a vrut să întoarcă în fața fabricii Sam Mills, aflată între Satu Mare și Botiz, moment în care a fost lovit din plin de o dubă ce se îndrepta cu viteză către Botiz. Impactul a fost atât de puternic încât șoferul autoturismului mic a fost zdrobit la volan.

Impact violent

Un accident mortal a avut loc în dimineața zilei de 3 iunie, în satul Valea Seacă din comuna Tarna Mare, județul Satu Mare, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent. În urma coliziunii puternice au rezultat patru victime, și anume bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 40 de ani. Un bărbat a rămas încarcerat, iar salvatorii au intervenit pentru a efectua manevrele de resuscitare, însă victima a decedat.

Fetiţă (8 ani), implicată într-un accident mortal

Dispeceratul ISU Satu Mare a fost alertat în seara zilei de 9 iunie cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Craidorolț din județul Satu Mare. În accidentul produs prin coliziunea unui autoturism cu un stâlp electric din beton de pe marginea drumului, au fost implicate patru persoane, o familie: o fetiță de 8 ani, mama, tatăl și o mătușă. Pentru o persoană de sex feminin, în varsta de 65 de ani, s-a intervenit cu proceduri specifice de descarcerare, iar după ce a fost extrasă din autoturism a fost predată echipajului medical SMURD- TIM, care a început manevrele de resuscitare, însă din nefericire aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

A doua victimă, tot de sex feminin (mama), care în urma impactului a fost proiectată în afara autoturismului, a fost găsită în stare gravă. Celorlalte două victime, șoferul (tatăl) și fetița, care au fost găsite cu diferite contuzii și traumatisme, li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportate tot la UPU Satu Mare.

Accident mortal pe DN19F

O persoană a decedat în urma accidentului grav dintre Băbășești și Odoreu, ce a avut loc în data de 9 iulie. Acesta se afla în stop cardio respirator, iar în primă fază a răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare. Bărbatul a fost resuscitat zeci de minute la fața locului, după care a fost transportat cu o autospecială la terapie intensivă. În cele din urmă, acesta a decedat la Unitatea de Primire Urgențe.

Impact teribil între un TIR și o autoutilitară

Circulaţia rutieră a fost întreruptă în după-masa zilei de 19 iulie pe DN 1C, între localităţile Turulung şi Drăguşeni, judeţul Satu Mare, din cauza unui accident în care au fost implicate un autotren şi o autoutilitară. Impactul s-a soldat cu două victime, dintre care una decedată. O persoană a fost preluată de către echipajul medical SMURD TIM cu policontuzii, dar conștientă. Cea de-a doua persoană implicată în teribilul accident nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Tânăr de 19 ani decedat în Tăşnad

Un tânăr de 19 ani decedat în Tăşnad., în urma unui accident petrecut în seara zilei de 26 octombrie. Tânărul de 19 ani se afla la volanului unui autoturism şi circula cu viteză, iar la un moment dat a scăpat maşina de sub control şi s-a izbit violent de un cap de pod. El a rămas încarcerat, iar prietenului, care se afla pe locul din dreapta, a scăpat cu răni.

,,Am fost sesizați cu privire la faptul că pe raza orașului Tăşnad a avut loc un eveniment rutier. Se pare că un tânăr de 19 ani care se afla la volanul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat. Șoferul a fost rănit grav iar în această dimineață din păcate a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, preciza, la acea dată, IPJ Satu Mare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.