Ultima actualizare: azi, 21:40

Locale

FOTOGALERIE. Echipament unic pentru copiii cu autism din Satu Mare

Echipament unic pentru copiii cu autism din Satu Mare. Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Handicap Satu Mare, ce funcționează sub egida Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare (DGASPC Satu Mare), a achiziționat un echipament unic în zonă.

Cu ajutorul programului „Mira”, dezvoltat în Cluj-Napoca, instituția sătmăreană este singura din județ, unde cu un program special de calculator, copii cu tulburări din spectrul autismului și de mobilitate, de la 0 la 18 ani, se pot dezvolta eficient. De asemenea, recent a fost introdusă o cameră senzorială pentru terapie cu lumină, unde copii își pot dezvolta abilitățile cu ajutorul luminilor diferit colorate. În plus, centrul Sera oferă copiilor nevoiași tratamente de kinetoterapie, balneoterapie și masaj și asistenții sociali, logopezii și psihologii îi așteaptă pe cei mici.

Cei care doresc să apeleze la serviciile oferite de centru pot să trimită un e-mail la [email protected], să sune la 0361-414018 sau direct pe strada George Călinescu nr. 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.