Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTOGALERIE. Şapte maşini distruse de un BMW care circula cu viteză

ACTUALIZARE 10,00 – A fost prins șoferul vinovat de distrugerea celor șapte mașini, pe strada Golescu din municipiul Satu Mare. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 24 de ani din localitatea Decebal, județul Satu Mare.

Reprezentanții biroului de presă al IPJ Satu Mare au precizat pentru reporterii PortalSM că, pe fondul conducerii imprudente, BMW-ul a derapat și a lovit mașinile parcate.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcoolemie de 0,14 mg/l în aerul expirat.

Totodată, șoferului vinovat îi va fi suspendat permisul de conducere și va trebui să îi despăgubească pe cei cu mașinile avariate.

Şapte maşini au fost serios avariate, azi noapte, în jurul orei 3,20, pe strada Golescu din municipiul Satu Mare, de un BMW care circula cu viteză.

Locuitorii de pe strada Golescu au fost treziți, azi noapte, de o bubuitură puternică. Când au ajuns în stradă, oamenii au văzut că șapte mașini au fost distruse.

Potrivit unor martori oculari șoferul unui BMW care circula cu viteză mare,  a intrat în cele șapte autoturisme.

2 comentarii

  1. Satmareanu’ Răspunde

    Ma si miram daca nu era BMW!

  2. shumaheru Răspunde

    nu bmw – ul e de vina ,ci cretinul de la volan , ar trebui sa se interzica vanzarea bmw-urilor ( mai ales second ) in Romania , soferii (de bmw ) nu sunt destul de inteligenti sa le poata controla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.