Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Imaginea zilei! Premierul Ludovic Orban, sărind un gard la Satu Mare

Imaginea zilei îl prezintă pe premierul Ludovic Orban, în tinerețea sa, surprins în timp ce sare un gard, în municipiul Satu Mare.

Au fost date publicității imagini din copilăria și tinerețea noului premier al României, iar printre acestea se află și o fotografie cu Ludovic Orban, alături de prietenii săi, la Satu Mare, în timp ce săreau un gard.

Noul premier a oferit un interviu publicației Cetățeanul, în care el însuși vorbește despre aceste fotografii, dar și despre viața sa.

Ludovic Orban, la Satu Mare

Ludovic Orban, la Satu Mare

Interviu cu premierul României, Ludovic Orban

În clasa a IX-a, Ludovic Orban a fost olimpic la fizică și trebuia să ajungă la faza națională. Avea un punctaj egal cu un coleg ai cărui părinți erau mai influenți și, cum din fiecare județ putea să meargă doar un singur elev, nu a ajuns decât acela.

„De supărare, în trimestrul următor am chiulit de la teza de fizică. Eu și alt coleg, Marius, am sărit pe geam chiar înainte de teză și ne-am dus la Muzeul de Științele Naturii, nu singuri, ci împreună cu două fete. Evident, a trebuit să dau teza ulterior și am fost aspru muștruluit de mama mea, care a fost informată imediat de profesoara de Fizică de chiulul de la teză. Nu aveam o problemă cu Fizica, dar a fost o formă de frondă, de protest”, se destăinuie Ludovic Orban.

Interviul integral poate fi citit aici —-> Interviu Ludovic Orban 

4 comentarii

  1. Viorica D Răspunde

    De ce nu spuneti adevarul pana la capat? De ce nu spuneti ca pe urma a dat o lxba in boscheti?

  2. y Răspunde

    Acum serios spun. În toată pseudocampania asta slabă puteați măcar să scoateți o poză cu madama blondă pretendentă la postul de president cum se făcea pe vremuri. Știți voi, cu fața spre cameră, zămbând și în poponețul gol. Adică privind spre viitorul luminos. Ne mai descrețeam frunțile. Dar încă nu e târziu!?

  3. c-block Răspunde

    Este o informație foarte utilă! Adică și ăsta a fost cândva copil? Nu se poate domnule, ce surpriză! Merge și el la toaletă ca tot omul? Vă rog să aflați și asta pentru că altfel nu voi putea dormi la noapte!?

  4. Pe bune??? Răspunde

    Who gives a fuck? Patetic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.