Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

Mini-excavator, în valoare de peste 50.000 lei, căutat în Italia, confiscat în Vama Petea

Mini-excavator căutat de autoritățile din Italia, confiscat în Vama Petea. Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și indisponibilizat un mini-excavator și o autoutilitară Mitsubishi, căutate de autoritățile din Italia, respectiv Norvegia, a căror valoare se ridică la suma totală de 106.000 lei.

Ieri, 27 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră,  cetățeanul român A.A., în vârstă de 32 de ani, din județul Iași. Acesta conducea un ansamblu de autovehicule format dintr-un autoturism marca BMW și o remorcă Boro, pe care transporta un mini-excavator marca Takeuchi.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat faptul că utilajul industrial transportat era semnalat ca fiind ,,bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Italia la începutul acestei luni.

Mini-excavatorul, în valoare de aproximativ 58.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

 

Un comentariu

  1. x-ulescu Răspunde

    vine diaspora inapoi sa faca drumuri si voi le confiscati sculele ? obtinute cu munca grea in constructii ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.