Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

VIDEO. Prima licitație pentru Autostrada Nordului! Anunțul ministrului Transporturilor

Raportul de publicare pentru Autostrada Nordului Petea-Suceava a fost semnat, potrivit ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc. Acesta a declarat, astăzi, la Satu Mare că prima licitație pentru autostradă va avea loc în luna ianuarie. 

„A fost un proiect care a fost trimis către ANAP la sfârşitul lunii august. Luni va fi ridicat pe SEAP pentru depunerea ofertelor în ianuarie 2020. Este un obiectiv care era în Masterplan ca perioadă de implementare după 2020 dar noi am tras mult de proiect în această fază de implementare pentru proiect. […] Viitorii guvernanţi, dacă vor trece testul în Parlament de mâine, să îl ducă la bun sfârşit şi nu să vină cu scuze pentru că ar fi cel mai uşor să vii cu scuze ca să-ți maschezi incompetenţa”, a spus Cuc.

5 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    Da sigur. si va fi gata in 2099 :)))))

  2. Nicaierisipestetot Răspunde

    :))). Tot asa zic si eu…

  3. altu fără bmw Răspunde

    Cuiva îi crește nasul. Se vede cu ochiul liber.

  4. Andrei Răspunde

    Binisor ? Ba da departe e Bucurestiul asta de Szatmarnemeti !!!!!!!!!! Pai anul trecut cand au demarat lucrarile ziceau ca pana la sfarsitul lui 2019 se preda lucrarea ! Ati si uitat ? Cine mamam focului ne mai duce atat cu zaharelul , ba da prosti mai suntem !
    Auzi Tu : binisor , 30 % gata ! asta da avans !

    • Andrei Răspunde

      Era sa uit : Iliescu in 1996 a organizat in capitala tarii o competitie numita balcaniada ! Deci nu va mirati , chiar este o tara a balcanilor , cu toate cele rele : hotie , minciuna , expansionism in sensul rau al cuvantului , prostitutie ( vezi cazul Caracal ) deci tot , ce mai tara balcanica ! Un lucru nu inteleg totusi , cum de romanii cu carte la cap din Ardeal mai vreau comuniune cu hotia asta ce se numeste azi Romania ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.