Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Soarta conducerii PSD Satu Mare, decisă astăzi la Bucureşti

Soarta conducerii PSD Satu Mare va fi decisă astăzi la Bucureşti, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al partidului.

La şedinţă participă liderii partului din teritoriu şi se discută despre rezultatul alegerilor, şi se vor lua măsuri pentru viitor.

Potrivit surselor PortalSM, în funcţie de ce se va întâmpla la şedinţă ar putea avea loc schimbări şi la nivelul conducerii PSD Satu Mare. Astfel, preşedintele Arelia Fedorca ar urma să demisioneze, iar preşedinte interimar să fie numit senatorul Gabriel Leş, fost ministru al Apărării. Practic, la nivel informal s-a discutat despre această schimbare.

Vom reveni cu detalii

6 comentarii

  1. IBIS Răspunde

    Cine, Gabriel Les, un …., el și Filip Darius cu care și-a traficat posturile pt familia lui, în rest pe nimeni nu a ajutat, doar a mințit în stânga și în dreapta, un mincinos, slab pregătit profesional. Dacă a ajuns să-i dea lecții de strategie securistul Crăciun și analfabetul Micle. Cu Govor și Fedora te mai puteai înțelege, da cu mincinosul ăsta care s-a înconjurat de rahati și analfabeți. La alegerile următoare membrii din partid ar trebui să-i ceară să-și asume răspunderea el cu echipa lui. Dacă câștigă sa meargă mai departe, dacă nu demisia. Și să nu mai vorbim Mircea, Fedorca, dacă a-ți ști cum v-a pus pe tavă………. Cum a scăpat de voi, dar asta mai încolo……..

  2. Inocentiu Răspunde

    Revine Govor! Gasca de la nivel national Stanescu – Badalau sunt prietenii lui!

  3. Pop Maria Răspunde

    Domnule cu nume de barza: Nu e greu de ghicit in ce ramura a partidului te situezi avand in vedere ca folosesti prenume familiare.Inainte sa-ti denigrezi grosolan colegii de partid,invata ortografia limbii romane.Ati sti,se scrie legat.

  4. Dragnea Răspunde

    Pop Maria!
    Dacă suntem pe gramatică,
    Cum scriu corect?:
    “Ami alupigus” sau “Îmi alupigus”?

  5. Cristi Răspunde

    Revine penalul si baronul ! Mirciuca macar asa o sa dispara definitiv psd si din satu mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.