Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Tot mai multe furturi din magazine. Tânăr sătmărean, reținut după ce furat din casa de marcat

Polițiștii de investigații criminale sătmăreni au identificat și reținut, vineri, 22 noiembrie a.c., un tânăr, de 20 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

La data de 22 noiembrie, în urma măsurilor investigative desfășurate, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, au identificat un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Satu Mare, ca fiind autorul unei infracțiuni de furt. Acesta, la data de 19 noiembrie, profitând de neatenția unei angajate, a unui magazin comercial, din Satu Mare ar fi sustras din casa de marcat aproximativ 950 de lei.

Față de tânăr, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 ore, în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

6 comentarii

  1. Toader Ninel Răspunde

    Il stie cineva pe Florea Stefan Bogda ( BLONDU ) din Comuna Darasti Ilfov ?

  2. Seby Răspunde

    Pe cine a mai pacalit, inselat, insultat si amenintat Bogdan?

  3. Ana Răspunde

    Bogdan era baiat bun dar poate a fost fortat sa fure din magazine de tiganii si ciorile din Baicului pe unde mai doarme noptie uneori.

  4. Georgian Răspunde

    Potrivit unor surse judiciare, brăilenii intrau prin efracție în sediile unor societăți private care activează în domeniul construcțiilor de unde furau mașini – unelte.Sigur ai fost intrebat si tu daca vrei sa cumperi scule de mesterit dupa santier la preturi mici. Sigur stii despre cine e vorba…Cine sunt hoții din Brăila care dădeau spargeri . Fănel, Ninel, Gabriel și Daniel, prinși la graniță
    Fănel Cuți, Georgel Ninel Toader, Marian Gabriel Toader, Ionuț Daniel Mihalcea sunt patru brăileni acuzați că făceau parte dintr-o grupare de hoți care a organizat o serie de spargeri la sedii de societăți private din Prahova.Cei patru au fost prinși de polițiștii de la Nădlac (județul Arad) în timp ce încercau să fugă din țară. Surse apropiate de anchetă au precizat că Fănel, Ninel, Gabriel și Daniel au fost indicați drept complici de alți doi bărbați din Brăila, reținuti de Judecătoria Câmpina a dispus arestarea preventivă a bărbaților, pentru 30 de zile.

  5. 0215 Răspunde

    Florea Bogdan (Blondu ) le vinde marfa astora????

  6. Detectiv Răspunde

    Adica e si Bogdan complice ? A cazut pe tehnica.Daca se face o verificare a telefonului cosmote sau vodafone cu fix 10 luni in urma …un desfasurator, tu ce crezi ? …detectiv 0215

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.