Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Trei noi puncte fixe de control pentru valabilitatea rovinietei în județul Satu Mare

Începând de ieri, 15 noiembrie 2019, au fost puse  în funcțiune pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România 13 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul căroră vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancționării cu amenda contravențională, conform prevederilor OG 15/2002 cu modificările și completările ulterioare.

În județul Satu Mare, punctele de control au fost puse în funcțiune la data de 15.11.2019, în zona punctelor de trecere a frontierei: Urziceni, Petea, Halmeu.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispoziția șoferilor, pe portalurile web www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare).

3 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Ce ma bucur ca pentru astea sint bani la buget.
    Astea sint importante…cind e vorba de bani pt salarii sau pensii…apoi nu prea sint bani la buget…!

  2. Mae Răspunde

    ….. !!! să repari drumuri și sa faci parcări pentru tiruri (spune o parcare care ai făcut-o ca tiriști sa se poată opri în liniște și pace sași facă pauza …..!!!!!??? Dar pentru plată repede ai sărit !!! Muie PSD !!!!!!!!

  3. Bogdan Răspunde

    Întâi separați drumurile si pe urma veniți să cereți taxe. Rușine să vă fie ca avem drumuri de toata jena, umbli o săpt cu masina dupa care cateva zile o ti in service, cum poti cere o taxă pentru niste drumuri de tot cacatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.