Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Un sătmărean, favorit ca secretar de stat în ministerul Transporturilor

Sătmăreanul Septimiu Buzaşu este unul dintre cei favoriţi pentru ocuparea funcţiei de secretar de stat în Ministerul Transporturilor. El a fost numit recent în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Administrare a  Infrastructurii Rutiere şi are toate şansele să fie numit în Ministerul Transporturilor, fiind în graţiile PNL.

Septimiu Buzaşu este originar din Satu Mare dar mutat în Bucureşti de mai mulţi ani. El a mai ocupat această funcţie în trecut, în guvernele Tăriceanu şi Ponta, dar şi alte funcţii cheie în domeniul transporturilor, fiind susţinut tot de PNL.

Premierul Ludovic Orban a numit, ieri, doi secretari de stat la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, pe Valeriu Lupu, susținut de PMP Timiș, și Ionel Scrioșteanu, impus de PNL Ilfov. Mai există două funcţii de secretar de stat în ministerul Transporturilor, favorit fiind Septimiu Buzaşu.

3 comentarii

  1. Nichita Răspunde

    Iar asta? LOOOOOL

  2. Altu Răspunde

    Un netot, birocrat FARA CAP SI FARA NICIUN REZULTAT IN VIATA 🙁

  3. altu fără bmw Răspunde

    Parcă era vorba că pun oameni competenți, gata cu prostiile pezede. Dumnealui a fost în diverse poziții cheie la ministerul transporturilor și la CNAIR vreo 10-15 ani. Așa că îmi permit să formulez o părere despre dânsul. Părere proastă. În anii ăștia nu s-a remarcat cu nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.