Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

VIDEO. Drum de calvar într-un cartier din Satu Mare. Oamenii umblă cu cizme de cauciuc

Drum de calvar într-un cartier din municipiul Satu Mare. Oamenii se plâng de strada plină de noroi pe care locuiesc și de faptul că autoritățile s-au mulțumit să arunce cu pietriș, iar mai apoi și-au întors spatele. Se întâmplă în Balta Blondă, pe strada Castanilor, acolo unde copiii înoată prin noroaie ca să ajungă la școală.

În vara acestui an, drumul de pământ a fost acoperit cu pietriș și s-a considerat că problema s-a rezolvat. Doar că soluția găsită s-a dovedit a fi una neinspirată. Ploile și-au făcut apariția, pietrișul a dispărut încetul cu încetul, iar oamenii au rămas blocați în noroi. Totul s-a agravat odată cu începerea noului an școlar, atunci când elevii s-au văzut puși într-o situație extrem de complicată.

Pentru elevi drumul spre școală este o adevărată corvoadă. Echipați cu cizme de cauciuc, copiii străbat cu greu drumul spre școală. Situația nu este diferită nici pentru cei care trebuie să ajungă la muncă, ori pentru bătrânii care vor să își cumpere o pâine. Cu toții umblă cu cizme de cauciuc. Întreg cartierul înoată prin noroaie, iar oamenilor nu le mai rămâne decât speranța că într-o zi civilizația va ajunge și la ei.

 

 

Un comentariu

  1. Satmarean Răspunde

    Veniti sa vedeti str. Alecu Russo de la numarul 18 incolo, zona mutata anul trecut in zona de impozitare B. Daca nu ploua e praf de mori si nu poti respira iar daca ploua sau ninge veniti acum sa vedeti si trageti concluziile. Macar de ar nivela primaria gropile acum. Si noi vom VOTA si acum si la anul !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.