Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Abandonat de autorităţile din Satu Mare, Emanuel Gyenes este ofertat de Primăria Cluj-Napoca

Abandonat de autorităţile din Satu Mare, Emanuel Gyenes este ofertat de Primăria Cluj-Napoca. Riderul sătmărean a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că după ce ani la rând nu a primit nici măcar un răspuns din partea Consiliului Judeţean şi Primăriei Satu Mare, deşi a depus cereri pentru a fi sprijinit, anul acesta nu a mai făcut nicio solicitare. În schimb, el a fost ofertat de către Primăria Cluj-Napoca. Astfel, n-ar fi exclus ca la raliul Dakar 2021 Emanuel Gyenes că poarte consum cu inscripţia: CLUJ-NAPOCA!

“Eu în fiecare an am depus o cerere şi la Consiliul Judeţean şi la Consiliul Local, a avut un număr de înregistrare, după care am fost sunat, mi s-a spus că putem să îţi oferim atât, sau nu putem, am primit răspuns ori negativ, ori pozitiv, de cele mai mutle ori a fost pozitiv. În 2016 am primit o motocicletă de la Consiliul Judeţean, anul următor am mai primit o sponsorizare de 15.000 de euro. După aia, în fiecare an am depus cerere la timp, cu tot ce trebuia şi nu am mai primit niciun răspuns. Am mai insistat un an, doi, după care, sincer, nu am mai depus nicio cerere dacă văd că nu primesc niciun răspuns, ori negativ, ori pozitiv. Anul aceasta nu am mai depus nicio cerere”, a declarat Emanuel Gyenes.

Contactaţi de Primăria Cluj-Napoca pentru sponsorizarea lui Emanuel Gyenes

Directorul de marketing al Autonet, Tamas Ilonczai, a precizat că a fost contactat de către reprezentanţi ai Primăriei Cluj-Napoca pentru a-l sponsoriza pe Emanuel Gyenes şi probabil că vor accepta acest sprijin în cursul anului viitor.

“Anul acesta în vară am avut o întâlnire cu reprezentanţii  Primăriei Cluj-Napoca care la fel au această informaţie. Practic ne-au întrebat dacă ar putea ca anul viitor să intre ei ca şi sponsori ai lui Mani. Noi n-am vrut să forţăm acest lucru. Noi pe Mani tot timpul l-am privit ca pe un brand sătmărean pe care trebuie să îl promovăm împreună. Sunt nişte eforturi financiare foarte mari, vorbim de sume foarte mari, mai mult de jumătate Autonet reuşeşte să finanţeze. Slavă Domnului mai avem doi sponsori cu renume mondial, Mobil 1 şi Varta, Schlemmer a rămas cu microbuzul asigurat, dar practic ar mai fi nevoie să avem un sponsor sau doi. Ar fi fost ideal ca acest lucru să vină  din partea Primăriei sau a Consiliului Judeţean, dar probabil acest lucru nu se va întâmpla nici în anii următori. Nu ştiu sincer, în contextul în care va veni Primăria Cluj şi va bate din nou la uşă foarte probabil vom accepta acest lucru. Mani e tânăr, e cu forţe maxime, cu inspiraţie şi motivaţie maximă, ar fi păcat să ne oprim acum. Dacă nu sunt ajutoare locale, sunt ajutoare din altă parte şi probabil vom accepta şi vom merge înainte”, a declarat Ilonczai Tamas.

Costurile anuale pentru Emanuel Gyenes sunt de peste 100.000 de euro. Doar taxa de înscriere la Dakar este de 16.000 de euro, la care se adaugă cheltuieli de transport, pregătirea motocicletei, pregătirea sportivului prin participări la alte curse.

În acest context, el a solicitat doar 15.000 de euro de la autorităţile locale.

12 comentarii

  1. sandor Răspunde

    bravo baiete. lasa tu satu mare ca aici nu ai viitor.
    felicitari boc, rusine gabor, pataki, bud.

    desi ei sant unguri ca si tine, dar dejaba

  2. tinu Răspunde

    Abandonat de autorităţile din Satu Mare.

    NOI NU TE MERITAM, BINE CA AVEM LUMINITE

  3. unguru Răspunde

    Az a szeip, az a szept, cine are ochii cheic si primeste de la colosvar! Aici vb de imagine, Clujul a stiut sa valorifice orice, pt imaginea lui. Felicitari clujeni!

  4. Minciuna Răspunde

    Ceva pute. Recunoaste ca pana in 2017 a primit sponsorizari (2016 – motocicleta, in 2017 – 15000Euro) atunci cum poti sa zici, ca dupa acea cativa ani a mai depus cereri, dupa care a renuntat. ALO!!!! Suntem in 2019, deci eventual anul trecut nu a primit, adica a fost ignorat O SINGURA DATA, dupa care in acest an nu a mai cerut….. ei, sa na dramatizam lucrurile…nu e frumos

    • ionut Răspunde

      Mergi sa-ti primesti forintii promisi de la kereskenyi si maskulik!

      • ... Răspunde

        Taci din gura ca in una din anii astia nici macar nu a participat! Verifica pe net! Niciodata nu este corect sa prezinti stirea numai dintr-un punct de vedere mai ales ca e vorba de bani multi si bani publici.

  5. Babanu Răspunde

    Sa mearga dupa Bertici in Siberia! Asta nu-i sport asta-i un hoby pentru bogatasi! Sport e care poate sa practice oricine. Sa-l finanteze …..de la Autonet si piticul porno din Cluj!

    • Sunt cine Sunt! Răspunde

      ….de la Autonet?Când ai fost ultima oară,dar sincer,la un control mai amânuntit cu colonul sau prostata?Pun pariu că niciodată!N-ar strica să te duci prin martie aprilie,poate va fi deja prea târziu!Stii e cam la modă Cancerul!

  6. P Răspunde

    Mai Babanu de ce nu sponzorizeaza marele Lucut. El da bani cand e bolnav.

    • Sunt cine Sunt! Răspunde

      Nu-l sponzorizează pentru că nu au in comun absolut nimic!Nici limba maternă,nici religia si cel mai important nici RASA din care fac parte!

  7. Big Brother Răspunde

    Dar cine ……langa Mani? Ceva directoras de la AUTONET! Auzi mai ….aveti o cifra de afaceri de 800 milioane lei cu piese super-scumpe da-i bani ma baiatului ala cu motorul! Si lasa-ne!

  8. Aaaa Răspunde

    Ce un idiot e asta care a scris articolul, nu a primit sponsorizare 1 an 2018 ( 2016 motocicleta și 2017 15000 euro ) alte sporturi nu primesc atât in 1 an nu un singur om pff…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.