Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Accident în drum spre școală. Elev lovit de o mașină în județul Satu Mare

Accident în drum spre școală. Un elev a fost lovit de o mașină în județul Satu Mare, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă a drumului.

În dimineața zilei de 6 decembrie, la ora 06:30, poliţia a fost sesizată că pe DJ 194A, în localitatea Porumbești s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane. Un minor de 14 de ani, din localitate, care se deplasa în calitate de pieton pe carosabil, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus în aceeaşi direcţie, de un bărbat de 35 de ani, din localitatea Cidreag. În urma impactului, minorul a fost rănit ușor.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Aha Răspunde

    Care ‘a sa zica in “comuna” Porumbesti , care n-are trotoare s-a petrecut teribilul eveniment . Si minoru’ , de asemenea , n-a fort instruit la scoala ca pe carosabil , daca tot n-are trotoar in localitate , se circula pe partea stanga , sa vada leatu daca vine masina din fata si sa fereasca el , ca distinsii virtuosi ai volanului se grabesc , bag sama !!!

    • altu fără bmw Răspunde

      ‘Neața la 6.30 “șoferul” bag samă n-o văzut nimica că-i beznă. Iluminat pe stradă 0, trotuar pauză iar puștiu’ îmbrăcat în culori închise.?. Aveți grije oameni buni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.