Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

ACTUALIZARE. Bărbatul lovit din plin la ieșirea din Satu Mare a decedat!

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, lovit din plin de o mașină, la ieșirea din Satu Mare, a decedat. Accidentul a avut loc în această seară,  în jurul orei 22,40, pe bulevardul Lucian Blaga, la ieșirea din municipiul Satu Mare. Victima este din comuna Viile Satu Mare.

Reamintim că o mașină la volanul căreia se afla un șofer în vârstă de 32 de ani a intrat din plin într-un pieton în vârstă de 44 de ani. Victima se deplasa pe carosabil neregulamentar, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Florentina Nagy. Ambulanțierii l-au resuscitat aproximativ o oră, însă bărbatul nu a putut fi salvat.

Șoferul a fost testat cu aparat alcooltest, rezultând faptul că nu a consumat alcool.

Poliția a început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Vom reveni cu detalii!

Foto: arhivă

5 comentarii

  1. Alex Răspunde

    *victima se deplasa pe carosabil neregulamentar*
    Nici macar trotuar nu este in acea zona din oras, pe unde sa circule oamenii ??

    • altu fără bmw Răspunde

      Hm, hm. Cu mașina ca tot pietonul din oraș. Propun sancționarea tuturor pietonilor care mai au curajul de a se deplasa pe jos! Ce mama mă-sii e aici? Totuși nimeni de la primărie sau de la poliția rutieră nu observă că de când cu fluidizările din trafic a crescut viteza cu care se circulă și e din ce în ce mai rău? La unele treceri de pietoni prinzi rădăcină până traversezi.

    • Pieton Răspunde

      @Alex, si ca pieton se pot lua masuri de securitate. In primul rand acest pieton s-a deplasat pe carosabil si mai mult, pe aceeasi directie de mers. Ca pieton mergi pe cealalta parte, si cand vezi ca vine o masina spre tine, poti reactiona. In plus, pe L. Blaga langa carosabil mai este 1-1.5m pana in sant, adica acostamentul, unde trebuia sa mearga. Si draga Alex, tin sa te anunt, ca este trotuar pe partea cu case…. Si n-ar strica in calitate de pieton sa porti o vesta reflectorizanta de 5 lei, care putea salva si in acest caz viata.

    • Eu Răspunde

      Nu numai trotuaru dar daca pietonu se deplaseaza cu spatele fata de circulatie si fara vesta ce mai asteptaci

  2. ... Răspunde

    Deja nici pietonii nu mai sunt cum au fost pe vremuri!!!??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.