Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Caz revoltător în județul vecin: bărbat mort, lăsat câteva ore într-o stație de autobuz

Un echipaj de poliţie din Baia Mare a păzit timp de câteva ore trupul neînsufeţit al unui bărbat care a murit într-o staţie de autobuz, pentru că cei de la Medicină Legală de la Spitalul Judeţean le-ar fi spus că au program de la 8:00 la 16:00.

„Poliţiştii au intervenit pe strada Victoriei din muncipiul Baia Mare după ce au fost sesizaţi că pe o bancă se află o persoană care nu se mişcă. Personalul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul persoanei, iar poliţiştii, în urma verificărilor efectuate, au constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, domiciliat în localitatea Săcălăşeni”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Poliţistii au trebuit să aştepte ora 8:00 pentru a preda cadavrul bărbatului medicilor legişti, pentru că li s-ar fi spus că la acea oră începe programul serviciul de medicină legală. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Baia Mare, Vasile Ioan Pop, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu există program la acest serviciu.

„Medicina legală lucrează non stop, trebuie să funcţioneze non stop. Nu ştiu amănunte, nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu mi se pare normal, medicina legală este un serviciu care are program 24 din 24, sunt chemaţi telefonic. Nu ştiu sigur care a fost treaba acolo”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Baia Mare.

Poliţiştii fac cercetări în continuare, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu bărbatul.

Sursa: Digi 24

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.