Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Accident pe Careiului. Biciclist lovit pe trecerea de pietoni de o șoferiță de 71 de ani

UPDATE. Bătrânul în vârstă de 77 de ani, accidentat în această dimineață pe trecerea de pietoni de o șoferiță de 71 de ani a rămas internat la spital. Bărbatul a suferit câteva leziuni în urma accidentului, fiind sub supravegherea medicilor.

Un accident de circulație a avut loc astăzi, miercuri, 11 decembrie, pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, după ce o șoferiță a dat cu mașina peste un biciclist.

Accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 11.00, lângă mall-ul NEPI. Potrivit primelor informații, un bărbat, în vârstă de 77 de ani, aflat pe bicicletă, a fost lovit pe trecerea de pietoni de o femeie, în vârstă de 71 de ani, aflată la volanul unui autoturism marca Chevrolet.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri medicale. La fața locului au ajuns reprezentații Inspectoratului de Poliție Județean.

8 comentarii

  1. DRIVER Răspunde

    Acum ceva vreme s-a tras un semnal de alarma supra modului in care unii cetateni inteleg sa circule cu bicicleta.
    https://www.facebook.com/officialDriversSM/videos/956255971409921/

    • Ion Răspunde

      Ce folos? In orasul asta circula fiecare cum vrea. Cate video-uri nu sunt ca sa arate cum se circula in sensurile giratorii si totusi majoritatea circula anapoda?

    • Mihai Răspunde

      Dacă biciclistul se afla pe bicicleta in timp ce traversa trecerea pt pietoni , teoretic el se face vinovat de producerea accidentului

  2. Unu' Răspunde

    Ha ha ha! Bine-o făcut băbuța că l-o accidentat pe boșorog! Nu avea ce căuta pe trecerea de pietoni cu bicicleta!
    Dacă le spui ceva, încă lor le sare muștarul că, vezi doamne, ei sunt bătrâni!

    • Nha Răspunde

      Chiar de ras nu cred ca e ! Tatal meu trecea strada pe langa bicicleta pe zebra si a fost lovit de-un virtuos al volanului , cica ii batea soarele-n ochi . Serios , si-atunci o calca mai zdravan ! Deci , repet , nu-i chiar de ras .
      P.S.:virtuosul e bine ne mersi , probabil esti chiar tu acela !!!

      • Unu' Răspunde

        Mnha, amu io ce să zic, poate că da, dar poate că nu …
        Ca idee, eu opresc ÎNAINTEA trecerii de câte ori văd că pietonul își manifestă dorința de a trece, iar pentru asta reduc viteza când mă apropii de trecerile de pieton sau colțuri de stradă! Opresc și când trec bicicliști neregulamentar pe trecerea de pietoni, deoarece nu am nevoie de un dosar penal și nu vreau să-mi zgârii mașina!! Asta nu înseamnă că nu îi claxonez, apăsat, să-i atenționez că sunt un pericol atât pentru ei înșiși cât mai ales pentru ceilalți pietoni ale căror drepturi ei le încalcă!
        Când circul pe jos, informez fiecare biciclist care circulă pe trotuar că nu are ce căuta pe trotuar deoarece legea nu-i permite și că îmi încalcă drepturile, dar bineînțeles că nu mă feresc din calea lor, chiar îi împiedic să treacă dacă pot, fără a fii agresiv!
        Am o problemă cu bicicliștii care circulă pe trotuar și care trec pe trecerea de pietoni!!!
        Dar asta nu înseamnă că îi vânez! Dar tot așa, am o satisfacție perfidă când aflu că careva dintre ei a testat legea gravitației și a lăsat urme de piele de pe obraz pe asfalt!

        • io Răspunde

          Si io eram un fel de tu , adica ziceam si faceam la fel cu biciclistii de pe trotuare , pana am testat “piata” cu bicicleta . Incearca si tu , si o sa-ti dai seama singur de ce circula pe trotuar . Mai sunt si zaluzi care merg cu viteza pe trotuar ,nu zic ca nu , dar putini . Pe zebra nu sunt nici eu de acord sa se mearga calare pe tzoagle , dar nu sunt de acord nici cu masinile parcate aiurea pe trotuare , etc …
          Educatia rutiera lasa de dorit .

          • Unu'

            Și eu am bicicletă, o folosesc destul de des, mai ales vara, în scop recreațional, dar NICIODATĂ nu am circulat și nici nu voi circula pe trotuar!!! Am tot dreptul să circul pe carosabil și nu mă sfiesc să mi-l revendic, la fel cum fac și când sunt pieton!
            Am fost șicanat de șoferi de mai multe ori, dar am notat numărul și am mers la poliție și am depus reclamație!! Am primit peste câteva zile un răspuns cum că respectivilor “șoferi” le-au fost aplicate sancțiunile corespunzătoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.