Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. El este tânărul ce a murit în accidentul de la Medieșu Aurit. Prieten: „Un băiat de milioane!”

Tânărul ce a murit în această seară, în accidentul din comuna Medieșu Aurit, județul Satu Mare, avea doar 25 de ani și era angajat la fabrica de canapele din localitate. Tânărul abia împlinise vârsta de 25 ani în luna octombrie. El era cunoscut în localitate ca fiind o persoană extraordinară, un băiat harnic și atent la cei din jur.

„Azi dimineață am vorbit cu el. Era un băiat de milioane, un om cu caracter de nota 10”, a spus un prieten al băiatului reporterilor PortalSM.

Zeci de prieteni și cunoscuți s-au întristat la aflarea veștii, transmițând mesaje către familia îndurerată. Tatăl băiatului a murit în anul 2015, iar acum familia este din nou greu încercată. Băiatul trăia o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără cu care urma să se căsătorească.

Cum a avut loc accidentul

Potrivit polițiștilor, tragedia a avut loc în urma unui impact frontal între două motociclete.

“În această seara la ora 18.05 am fost sesizați cu privire la faptul că între localitățile Medieşu Aurit și Românești a avut loc un eveniment rutier produs între două motociclete. Cele două motociclete erau conduse de doi tineri din Medieşu Aurit, de 32, respectiv 25 de ani.

Din primele date se pare că impactul ar fi fost unul frontal. Din păcate tânărul de 25 de ani a decedat iar cel de 32 de ani din primele date, se află în stare gravă. Încă se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului rutier. Carosabilul este format din pietriș iar drumul este drept, pe porțiunea unde a avut loc evenimentul rutier”, a transmis IPJ Satu Mare.

Celălalt tânăr, în vârstă de 32 de ani, se află în comă la spital. El împreună cu băiatul decedat erau prieteni buni, făcând frecvent plimbări împreună cu motocicletele.

Redacția PortalSM transmite condoleanțe familiei și celor apropiați!

Sursa foto accident: satumareonline.ro

 

5 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Nu vreau să fiu cârcotaș dar “stâlpul comunității”, “băiat de milioane” care circulă în Ajunul Crăciunului cu motocicletă neînmatriculată și fără permis??? Așa se pregătește în suflet de sărbători??? Nu s-a găsit unul în zonă să-i dea o palmă să se trezească??? Oricum R.I.P.

    • ionut Răspunde

      Mereu mortu’ era om de milioane si urma sa se casatoreasca ca sa para totul mai dramatic.Nu aveau permise, motociclete neinmatriculate si fara inspectie tehnica…..rezultatul se cunoaste

      • altu fără bmw Răspunde

        @Ionuț, am înțeles din alte surse fals media că celălalt, care acum e în comă, era mai în față și s-a oprit să-l aștepte, doar că era întuneric. Iar deșteptul satului a intrat în el cu toată viteza de o crăpat pe loc. La propriu. Bine că nu s-a întâmplat pe vreo șosea circulată. Cine știe cum era știrea asta atunci.

      • Ardelean Răspunde

        La tzara merge si fara permis, cu motociclete neinmatriculate si fara itp. Plus ca, fiind asa zmeu local, de milioane, e mai usor sa faci sa pice pe spate cadanele, iar militzistul oricum inchide ochi in schimbul 50-ului traditional, la magazinu mixt.

      • Ardelean Răspunde

        Nici nu stie asta ce noroc a avut pe termen lung. La cati pitici avea in cap stalpu asta a comunitatii, sigur o facea gospodina model, cu tot ce trebe. Copchii garla, ochi invinetiti etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.