Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Începe renovarea Hotelului Dacia din Satu Mare! A început montarea schelei

Începe renovarea Hotelului Dacia din municipiul Satu Mare. Mai mulți muncitori au început, astăzi, să monteze o schelă pe fațada hotelului Dacia din centrul municipiului Satu Mare.

Potrivit surselor PortalSM, firma care a cumpărat hotelul începe cât de curând posibil refacerea fațadei clădirii-monument al municipiului Satu Mare.

Coincidență sau nu, montarea schelei a început la câteva ore după ce Consiliul Local al municipiului Satu Mare a aprobat și votat majorarea cu 500% a impozitului pe clădiri pentru cele neîntreținute.

Directorul Direcţiei Judeţene pentru Cultură Satu Mare, Zamfir Danciu, declara în luna septembrie a acestui an, că proprietarul Hotelului Dacia a dat noi asigurări cu privire la viitorul clădirii și promite să o readucă la viață, a declarat astăzi

Zamfir Danciu a declarat că firma a confirmat oficial faptul că vrea să refacă hotelul.

10 comentarii

  1. Vatra Răspunde

    No, si pe aiesta ungurii trebuie sa puna la punct… :-))

  2. Satmarean Răspunde

    a lor e tot centru deja din pacate

  3. H Răspunde

    Ei au contstruit , adica TACI.

  4. Satmarean Răspunde

    Acum iarna o sa inceapa renovarea sau vor pune o schela care va ata acolo cativa ani ca sa nu plateasca impozit 500%!!!

  5. Nichita Răspunde

    schelele alea o sa ramana acolo mult si bine:) voi fraieri de la portarsm chiar ati muscat poveswtea cu reabilitarea sau ati vrut o stire de cacao? 🙂 primarul gabika i-a sfatuit bine stati linistiti, is de ai lui

  6. c-block Răspunde

    Nu vă ambalați prea tare. O fi și astea noua modă în decorațiunile de Crăciun. Am ajuns acolo să ne bucurăm deja pentru atâta după ce toți laolaltă, proprietari și autorități, și-au bătut joc de clădire.

  7. EU. Răspunde

    Voi oameni buni peste tot va gasiti motiv pentru cearta. Toti cei de aici cititi o carte de istorie,informati-va a cui o fost si dupa spuneti pareri. Chiar daca unul sau altul are dreptate dintre voi in loc sa intrati intr-o cearta trimiteti o sursa de informatie sa fie si celalalt luminat. Chiar nu inteleg care este problema cu faptul ca exista un cetatean maghiar care vrea sa faca ceva cu aceea cladire care sta fara rost in mijlocul orasului. Deschideti-va ochii. Cei romani acceptati faptul ca majoritatea lucrurilor din orasul asta au fost facute de maghiari , cititi un pic despre Satu Mare sa aflati. Cei maghiari calmati-va ,se stiu aceste lucruri si cine vrea sa le afle cauta inainte sa se puna la certuri fara nici un rost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.