Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

FOTO. Polițiști de la IPJ Satu Mare, avansați în grad cu ocazia Zilei Naționale a României

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, 15 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Pe lângă defilarea pedestră și cu tehnica din dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, polițiștii sătmăreni au sărbătorit Ziua Națională printr-o ședință festivă care a avut loc astăzi la sediul inspectoratului.

În acest cadru, au fost avansați în gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim șapte ofițeri și opt agenți de poliție care s-au remarcat prin activitatea profesională depusă.

Tot cu acest prilej au fost recompensați cu ”Mulțumiri Scrise” 20 de polițiști pentru îndeplinirea în condiții foarte bune a atribuțiilor de serviciu și pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare a felicitat întregul efectiv pentru rezultatele bune obținute în activitatea profesională și le-a urat succes în continuare.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

6 comentarii

  1. Emil Răspunde

    Nu esti singurul amenintat si batut de el.Ca orice escroc cu acte in regula Florea Bogdan (Blondu) incearca sa fie politocos,amabil si cu zambetul pe buze. In realitate trage si tu o concluzie

  2. Costin Răspunde

    Tatal lui Bogdan Florea (blondu) cum ii zice’ti voi aici are alta porecla a lucrat in strainatate cand erau bididii si l-a scapat din mana.A vrut sa-l bata si pa parintele lui,adica pe tasu si sa lauda cu asta, omul care l-a hranit si imbracat si i-a oferit un acoperis deasupra capului.Ce sa mai zic de restul.

  3. Radu Răspunde

    Omul este certat cu legea. La momentul potrivit se poate dovedi.

    • Anonim Răspunde

      Alarma ! O sa scriu ca anomim sa nu ma bata si pe mine.Nu iti trebuie multa carte sa-ti dai seama ce haram poarta Florea
      BOGDAN ( Fane dala Darasti ,Blondu). Du-te cu o poza de-a lui la Agentii de Paza de la magazinele de haine din Mall si o sa va spuna mai multe lucruri.

  4. Istrate Răspunde

    Ce a mai facut ??? Va spun eu de BSF.Are 28 de ani ca este nascut in 1991.

  5. Nicoleta Răspunde

    Ola-la…Bogdan Stefan ( blondutzu) ? Scandal ,santaj, amenintare.Minte mult .Are aproape 29 de ani si spune ca are 22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.