Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

FOTO. Starletă din Satu Mare bătută şi şantajată cu poze nud!

Starletă din Satu Mare bătută şi şantajată cu poze nud! Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling au divorțat oficial, înainte de Crăciun. Artista a mărturisit că a trăit un calvar alături de soțul ei, motiv pentru care a decis să divorțeze, anunţă Romania TV.

Bianca Rus, starletă din Satu Mare, a susținut că soţul ei ar fi agresat-o și că se teme pentru viața ei. Bruneta le-a cerut judecătorilor un ordin de protecție, invocând tot felul de episoade violente. De asemenea, reclamanta a învederat instanței faptul că pârâtul a amenințat-o cu publicarea în ziar a unei fotografii compromițătoare, în care aceasta apare într-o postură intimă, cu scopul de a o denigra public.

“Mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, a declarat Bianca Rus.

Pe de altă parte, bărbatul se apără și spune că a făcut tot ce a putut pentru ca Bianca să fie bine.

“Auzi și tu, o duceam în fiecare seară că trebuia să-i facă o injecție, o lună de zile m-am ocupat de ea, mi-am lăsat treburi, tot, ca să mă grijă de ea, cum aș fi putut eu să-i dau cu picioarele în burtă? Astea sunt invenții de-ale ei ca să prelungească scandalul, să apară pe la TV, să ciugulească o sută, două, de lei. Păi, oamenii ăia, dacă le spărgeam ușa, eram arestat, asta e faptă gravă. Se poate verifica, n-am niciun dosar, nicio faptă”.

Bărbatul mai susține că el a fost cel agresat și că fratele artistei ar fi încercat să-l omoare: “De ce consider că e ea vinovată? Din moment ce nu m-a mai respectat deloc, nici pe mine, nici pe familia mea, numai minciuni, intrigi. Fratele ei m-a strâns de gât. Ea ținea tot cu el fără motiv. Aveam o discuție cu ea și i s-a părut lui că ne certam și eram în mașină și m-a strâns de gât”.

sursa: Romania TV

21 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Doamne nu mai promovați toate analfabetele și proastele , ce să învețe copii noștri de la ele.

  2. ... Răspunde

    Probabil trebuia băgat ceva reclamă. Nu mai mergea “afacerea” așa bine. Ceva asemănător făcuse “celebra” duduie, “cântăreața de renume intergalactic” Alexandra Stan în 2013. Numai în manele, parașute amețite și leșinate botoxate stăm. Halal cultură! Nu-i mai promovați că dați idei greșite la tineri. Nici așa nu-și rup spatele la lucru!

  3. Cheesus ! Răspunde

    Da’ cine e ilustra necunoscuta? Oricum, ne bucurăm și ne mândrim că din miile de panarame cu veleități de VIP, avem și noi sătmărenii o reprezentanta! Deja mă simt mai mândru că sunt sătmărean!
    P.S. dacă mai continuați cu articole penibile precum acesta, va vom folosi pe post de hârtie igienică, fie ea și în format electronic!

  4. Botezatu Răspunde

    Starleta in cur

  5. Angela Răspunde

    Hm… starleta a carui tata isi tine angajatii in birou improvizat a.k.a : container
    sa aiba ea bani de operatii !
    Daca aici a ajuns acest portal sa publice articole de genu, multumim nu mai citim.

  6. bla Răspunde

    Starleta = un fel de vedeta in ou, un fel de pui care la anul?! vor deveni poate?! celebre. Doar ca oul nu a eclozat niciodata. “La anul” s-a transformat in “la anu si la multi ani” iar “poate” nu mai poate . Si trenul a plecat, tunelul s-a largit, portocalele s-au copt pe shunci, gropile apar sub ochi , sfarcurile se vor contopii cu buricul , padurea se taie tot mai rar, stratul de ciment facial tot mai gros, depresiile sunt tot mai dese …

  7. Lucifer Răspunde

    Vedeta lu peşte. Proastă rău să facă din ţânţar armăsar.
    Eu i-aş da dreptate bărbatului.

  8. observator Răspunde

    O fi zis că de mult nu a fost ștearsă pânza de păianjen de pe … Așa că s-a gândit că hai să-și facă reclamă. Dacă altfel nu și reclama negativă e bună de ceva. Important este rezultatul. Banii nu miroase.??

  9. Pbeata Răspunde

    Am auzit ca si-a luato la nămol ….

  10. Geografu' Răspunde

    Nu știe careva cât costă un ‘sejur’ cu ea? Întreb pentru un prieten. Nu vreau ca soția să afle, de aia.

  11. Satmarean Răspunde

    Acusica, chiar pe unde ar putea fi incadrata?.

    STARLÉTĂ, starlete, s.f. Tânără actriţă de cinematograf apreciată mai mult pentru farmecul decât pentru talentul ei. – Din fr. starlette.
    (Dicţionarul explicativ al limbii române)

    STARLÉT//Ă ~e f. Tânără actriţă de cinema care a cucerit publicul şi care are perspectiva să devină star. /<fr. starllete, engl. starlet
    (Noul dicţionar explicativ al limbii române)

  12. Maria Răspunde

    No asta cine mai e si cu ce se ocupa? Hai si voi la ACCES DIRECT..

  13. Adrian Cozma Răspunde

    O prostituata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.