Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO&VIDEO. Designerul Ioana Călin, cadou pentru Satu Mare: un înger formidabil

Designerul Ioana Călin a făcut un cadou deosebit municipiului Satu Mare. Sătmăreanca a creat un înger din cele mai rafinate materiale, pe care l-a expus la Satu Mare Shopping City pentru sătmăreni. Ea a transmis că a creat îngerul din iubire pentru orașul natal, Satu Mare, și pentru oamenii ce îi dau viață.

….The Angel…. Made with love for Satu Mare…. Am creat acest minunat inger din iubire pentru orasul meu….Satu Mare si pentru toti oamenii care ii dau viata si il iubesc!!! E al vostru…al nostru….al tuturor si abia astept sa va faceti cat mai multe poze si story-uri , sa le postati si sa-mi dati tag @ioana.calin Va iubesc si va imbratisez cu drag!!! #madewithlove #for #satumare #magic #christmas

În anul 2018, sătmăreanca Ioana Călin a fost declarată pentru a doua oară cel mai bun designer de rochii de mireasă din România.Designerul sătmărean a fost premiat, în cadrul celei de-a 8-a ediții a Galei Performanței și Excelenței. Evenimentul este dedicat promovării și recunoașterii personalităților care au un renume în diverse domenii și care s-au remarcat prin proiectele și activitățiile lor deosebite.

Ioana Călin deține acest premiu încă din anul 2015, atunci când a fost desemnată pentru prima dată cel mai bun designer de rochii de mireasă din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.