Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

FOTO&VIDEO. Scandal între două clanuri de gabori din Satu Mare. Bărbat bătut, la Urgenţe!

Scandal între două clanuri de gabori din județul Satu Mare. Un adevărat scandal a avut loc în această după amiază între clanurile de gabori din Satu Mare. Un tânăr din clanul gaborilor cu pălărie a fost bătut de către cei din clanul Leleți până a ajuns la spital. Ei au cerut şi sprijinul Poliţiei şi Jandarmeriei, astfel că mai multe forţe de ordine au păzit spitalul.

Gaborii cu pălărie spun că sunt terorizaţi de clanul Leleţi, care şantajează fiecare familie şi le cere bani. Ei ar fi încercat să se împace de-a lungul timpului, dar se pare că nu au ajuns la un consens.

După ce au fost la Unitatea de Primiri Urgențe cu bărbatul ce a fost bătut, gaborii au mers în fața Inspectoratului Județean de Poliție, unde au continuat scandalul, au amenințat că se vor bate cu săbii, dar au depus şi plângeri împotriva celuilalt clan. Gaborii cu pălărie cer protecţia Poliţiei şi aplicarea legii, astfel încât să poată sta liniştiţi.

Între cele două clanuri au avut loc mai multe ciocniri de-a lungul anilor.

Unul dintre clanuri, în față la UPU Satu Mare

Scandalul a continuat la IPJ Satu Mare

26 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Sunt o adunatura cu probleme, jegosi, murdari..si la gura si la corp.
    Dnul Hitler unde esti?
    Sapun as face din ei, as incepe cu copii si restul.
    La Multi Ani… fara jegosi de tigani

    • Tom & Jerry Răspunde

      La multi ani!!!
      Ai maxima dreptate!nu doar ei is probleme toți romi fac probleme cu timpul!
      Focu sa le manance ca gloanțele is scumpe!
      Din sange apa nu se face!
      Stai linistit ca pe tine sau pe mine mult mai repede ne prinde legea!
      Dar zici ca cioroii astia stau peste lege!

  2. Driver Răspunde

    Fix aceasta tema ati gasit de revelion.
    Niste tigani borati?
    Nu mai citesc portalsm=zero

  3. Cristian Răspunde

    Cele două clanuri care codizeaza de atîția ani la stat ar trebui protejați. Am ajuns si aici ca si clanurile sa ceara protectie:))

  4. Satmareanu’ Răspunde

    Doar creaza probleme politiei, toti sunt incalziti de petreceri, de revelioane iar acum nu au mai bun de facut decat sa faca pace intre tigani. Continuati maine moooo!

  5. bla Răspunde

    In unele poze apare si celebrul Alpha Cino! WOW … ala cu telefonu si buze tzuguiate sub mustatza de puf

  6. SanBox Răspunde

    Induceți lumea în eroare , gaborii din Satu Mare nu sunt un clan , clanul e definiția mafioților și interlopilor , gaborii respectă legea și nu se duc cu amenințări , nu șantajează și nu omoară lumea în amiază mare . De ar fi fost un clan adevărat nu ar fi forțați de ceilalți să plătească sume de banii sau să cedeze bunuri , nu gaboriii sunt cei care se duc dimineața la arest și ies seara , toate organele de justiție sunt la cheremul clanului leliți cum sa demonstrat în ultimii 20 de anii . Gaborii se ocupă cu comercializarea diferite produse de uz casnic și personal sau tinichigerie , in timp ce ceilalți trăiesc de pe urma șantajelor și cine știe ce alte mârșevani . GABORUL sa exprimat că ei sunt un clan dar voia să zică că grupul de familii de țigani gabori sunt presați de țigani clanului leliță in still mafiot .

  7. Hasan Răspunde

    GABORII sunt oameni…..sunt printre ei corecti si sunt printre ei de pus pe foc…..ca si intre romani,unguri,nemti,americani…..etc…..spuneti-mi o tara unde nu sunt puscarii????……ptr infractori,hoti,criminali…….

  8. HASAN Răspunde

    Da politia ce face ????
    Tulburarea linistii publice????
    S-au ascuns la caldurica politia romana????

  9. Norick Răspunde

    Degeaba, tigan tot tigan ramane.
    Pute, fura si minte.
    Pe scurt jigodie.
    Repet…pe foc cu ei, incepand cu pruncii lor.
    Gunoaiele dracului…

  10. goga Răspunde

    Sunt convins ca daca nu ar fi tiganii, infractiunile s-ar apropia de zero. Nu am o solutie dar ceva trebuie facut, ca altfel in cativa ani ….suntem minoritari…

  11. unu Răspunde

    Bă nenorociților de rasiști nu vă e rușine să comentați în așa hal . Sunt de acord că unii dintre ei (probabil mai mulți decât media) sunt în neregulă, dar cu astfel de mesaje ajungem la să ne omorâm unii pe alții așa că unii sunt mai blonzi decât alții!!! rușine să vă fie. Apropo… care dintre voi ați băgat petarda în gura câinelui că dacă despre niște oameni gândiți așa un animal probabil că că pentru voi nu are nicio relevanță.

    • satmarean Răspunde

      pai daca ia copilul cu japca ca arata bine pentru cioara si s-a indragostit de ea ce zici? i-l fac jumari si pe el si tot neamul lui de tigani favorizati.

  12. Hitler Răspunde

    Auzi ba unu pun pariu ca niste tigani au fost si care au bagat petarda la caine in gura… Dar sunt si oameni ca tine care mai baga limba unde nu trebuie…te-as ingropa intr-o groapa cu tiganii

  13. Norick Răspunde

    Nu-mi apartine nici un comentariu de mai sus.. Mersi portal, ca permiteti furatu’ pe fata.. ?
    La multi ani tuturor (inclusiv hotilor de nickname). ? ?

    • Norick Răspunde

      Hopa , nici asta de mai jos. Saracu’ doar atata stie, lasati in pace. Iar tu @Hasan calmeaza-te hombre, nu cumva să-ti indeplinesti toate urarile geniale.. ? ? ?
      Peace! ?

  14. Norick Răspunde

    Hasan, e sigur ca tu esti un tigan borat.
    Crede ma ca eu am incercat ani la rand, am avut angajat tigan..la urma tot ma furat pe fata, asa ca mucles gunoiule, pe FOC cu voi !
    TOȚI !!!!!!

    • Hasan Răspunde

      Atat te duce capu sa jignesti!!!!?
      Macar daca te-a furat…..sper ca a luat-o si pe nevasta-ta in p..a si ti-a facut un puradel pe care sa il cresti ca pe al tau???

    • Marius Răspunde

      A tu ai o problema cu tigani teau ars rau de tot si acuma incerci sa explodezi nu uita ca tigani sunt cu un pas inaintea ta indiferent ce ai relata dar nu jigni copii Daca ai copii nu cred ca ar fi frumos sa ti spuna sa faca sapun din ei asa ca controleazate RASISTULE

  15. Marius Răspunde

    As dori sa spun si eu La multi ani tuturor Romanilor de pretutindeni As dori sa va relatez si eu citeva rinduri de ce catalagotati numai tigani ? Oare nu sunt si alte nationalitati care incalca legea, nu exista padure fara uscaturi si nu mai conteaza etnia cel mai inportant este sa fi om sa ai bunu simt si sa sti sa te comporti in acaeasta tara lume si univers .Nu mai catalogati pe nimenea oare voi nu aveti copii sa faca sapun din ei nu cred ca var conveni sa auziti aceste fraze destul de…. La multi ani

  16. vili Răspunde

    Eu am crescut in Satu Mare, in cei 40 de ani nu am avut probleme si nici nu am auzit sa fi avut probleme cineva cu Gaborii din Satu Mare. Am ajuns sa cunosc mai multi dintre ei si pot sa spun ca sunt respectuosi, se tin de cuvant si sunt harnici.

  17. vili Răspunde

    ….nu stiu cine ii terorizeaza dar am speranta ca organele abilitate sa rezolve situatia creata de elementele care se ocupa cu santajarea, amenintarea oamenilor din oras.

  18. Hatz Răspunde

    Daca ar fi toti tiganii ca gaborii,nu am mai vedea/auzii tot timpul de spoitoru’,specialu’,mondialu’,supremu’,cocalarus,inoxidabilu’atotputernicu’ labaru’ etc ..”clanuri,mafioti,interlopi,manele ?” si dracu stie ce balarii. Gaborii par cei mai linistiti dintre tigani.

    • Ardelean Răspunde

      Specialu’ e osan. Desi, alta diferenta nu e. Atata doar ca gaborii se spala mai des

  19. Radu Răspunde

    Bai suntem oameni nu gunoaie dai dracului de clanuri la multi ani tuturor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.