Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Nicoară: Abrogarea pensiilor speciale și alegerea primarilor în 2 tururi, amânate iar de parlamentarii PSD

Deputatul PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară, a declarat că parlamentarii Partidului Social Democrat continuă să amâne abrogarea pensiilor speciale, precum și proiectul care prevede revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Deputatul liberal spune că social democrații ,,au folosit orice mijloace pentru a întârzia lucrările în Camera Deputaților.”

Redăm, integral, declarațiile făcute de Romeo Nicoară:

,,Rezumatul zilei, azi, în Parlament: abrogarea pensiilor speciale și revenirea la 2 tururi la alegerile pentru primari au fost amânate iar de parlamentarii PSD. Au folosit orice mijloace pentru a întârzia lucrările în Camera Deputaților.

În schimb, după ce au dus România aproape de faliment, cei din PSD fac circ pe marginea bugetului țării, doar pentru a se răfui cu PNL. Dar răzbunarea PSD este de fapt una împotriva românilor, pentru că ei suferă la final de pe urma instabilității financiare.”

3 comentarii

  1. muie pnl ca muia e vesnica Răspunde

    mai taci băi cacatule! o sa va ia dracu de lepre , nici anticipatele nu le prindeti! si daca pana acum toti ati spus ca Dracnea a adus-o pe Veorica acu Veorica 2.1 o sa fie vina voastra pnl +ioha! Sper sa aveti soarta pnț! Lua-v-ar dracu de nenorociti! pe toti!

  2. Motu Răspunde

    Dormeo nu ti-e rusine gunoiule? Niste cacaturi de 2 lei! Gasca lui Mandolina: Albu, Cozma, Bud, Dormeo cascadorii rasului.

  3. mihail Răspunde

    Nicoara,nu v-ati incercat norocul si cu eminentul om de cultura satmareana Petric Octavian?Oricum partidul lui de duce pe apa Bicâului…Poate vine la voi,mai puneti de-o asociare ca la localele trecute?Va asemenati,succesurile v-ar apatine!Idiotes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.