Ultima actualizare: ieri, 22:07
Locale

Primul Pas pe lună, sărbătorit la Satu Mare! Planetariul mobil a revenit în oraș

Primul Pas pe lună, sărbătorit la Satu Mare! Planetariul mobil revine în oraș. În urmă cu 50 de ani a început povestea lui Neil Armstrong, primul om care a pășit pe Lună. Acum a venit timpul să sărbătorim acest moment istoric în Casa Meșteșugarilor din Satu Mare.

Alături de Asociația Astronomică Pluto, Primăria Municipiului Satu Mare, în calitate de partener al evenimentului, va aduce  mai aproape de sătmăreni acest moment printr-un spectacol interactive și educațional.

Mecanica cerească, ştiinţele aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic vor fi explicate și ilustrate într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri, amplasat în Casa Mestesugarilor Satu Mare ( str: Ștefan cel Mare, nr: 18)

Astfel, în perioada 1-8 decembrie, publicul sătmărean este invitat să pășească în lumea spațiului cosmic prin reprezentații live, spectaculoase explicate de doi povestitori unplugged, care vor interacționa cu publicul.

Proiecţiile se desfășoară între orele 9:00 și 18:00, din oră în oră. Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet este 16 RON.

Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la numărul de telefon 0758.365.699, sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoțitor adult.

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Oamenii se plâng de deszăpezire. Consiliul Județean plăteşte reclame pe Facebook!

În prima zi de ninsoare, mai mulţi oameni se plâng de condiţiile de deszăpezire din judeţul Satu Mare. Un şofer...

Închide