Ultima actualizare: azi, 12:01

Locale

Radu Bud: La instiuţiile deconcentrate probabil că va fi un pic de problemă

Prefectul Radu Bud a declarat astăzi, chiar la ceremonia de instalare în funcție, că va fi “un pic de problemă” la unele instituţii din judeţ deoarece există o impresie generală că instituţiile nu sunt suficient de bine văzute în ochii cetăţenilor.

“Eu personal nu m-am schimbat, aş spune ba mai mult, aveţi uşile deschise şi cu siguranţă vom colabora foarte bine în continuare. La instiuţiile deconcentrate probabil că va fi un pic de problemă pe viitor fiidcă am observat în ultima vreme că există o impresie generală că nu suntem suficient de bine văzuţi ca şi slujbaşi în faţa cetăţenilor. Aici trebuie să lucrăm, şi la modul în care ne facem profesonist traba şi la imagine. Pentru că e vorba de imagine, mass media este foarte importantă fiindcă transparenţa ar trebui să fie maximă tocmai pentru ca să putem transpune  şi transmite informaţii legate de modul în care se derulează programul guvernului către cetăţenii noştri”, a spus prefectul Radu Bud.

Ministrul Bode, mesaj pentru unii șefi de instituții

De altfel și ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, le-a transmis șefilor de instituții din județul Satu Mare să fie partenerii cetățenilor și să evite să se comporte ca șefi ai lor. El le-a spus celor ce nu sunt confortabili cu politicile publice ale Guvernului Orban, să facă un pas în lateral.

„Vă rog să fiți partenerii celor care ne plătesc pe toți care suntem în serviciul public. Nu vă comportați ca și șefi ai lor, sunteți și suntem în slujba cetățenilor cu toții. Sigur că pot fi, și nu-i de condamnat, reprezentanți ai unor instituții care nu sunt confortabili cu politicile publice ale guvernului Orban. Le spun foarte limpede și cu prietenie, le recomand să facă un pas în lateral”, a transmis Lucian Bode.

 

 

18 comentarii

  1. Q Răspunde

    Mai prostule! Cind ai fost la conducere ai furat ,nu a mers reprezentata Citroen, ai dat faliment , acuma vrei sa duci orasul la faliment. Super. De bozgori de astia avem nevoie.

    • Opincar cu Diplomă Răspunde

      Măi necivilizatule sau nesimtitule!Eu inteleg că nu demult ai coborât din copac!Se mai intâmplă!Se numeste EVOLUTIE!Nu REVOLUTIE!Dar câte familii de Bozgori cu spui TU ai văzut in Gerăusa?Hmm????Cred că trebuie să vorbesc cu Gáti Jóska să-ti pregătească Garsoniera pe Amatului in capăt,prima la stânga!

  2. Ardeleanul Răspunde

    S-a votat degeaba . Au revenit politicienii care nu au furat destul.

  3. c-block Răspunde

    Am doar o întrebare. De ce noul prefect, de fapt Radu Bud în mandatul 3.0, a fost investit și a depus jurământul în sala de ședință a CL Satu Mare??? Că văd că exprefectul a fost de față la predare, nu s-a închis în biroul lui. Întreb pentru un prieten.
    @Ardelene, nu ai votat degeaba! PSD trebuia să pice, deja luaseră pe arătură rău de tot. În ce privește materialul uman, dacă încă nu știai, de asta dispune din păcate PNL. Gălăgioși și slabi.?

  4. Csaba Răspunde

    Domnule prefect, toate institutiile deconcentrate si-au primit salariile mai putin ITM-ul. Va rog sa faceti demersuri la guvern pentru remedierea acestei situatii.

  5. chelbosan Răspunde

    Bine boss!Cat mai grabnic trebuie sa faci sedinta in vitrina de pe Horea ,preturile apartamentelor din micro 17 trebuie sa creasca!Altfel cu ce sa-ti mai satisfaci sotia…

  6. Victor Răspunde

    Domnu prefect
    Va rog sa va uitati umpic ce se intampla la Direcția de Tineret și Sport! Urgie si orgie! Director fără concurs, cu două dosare penale pentru luare de mită nesolutionate, orgii la Tabără de la Strand, totul filmat si inregistrat!
    Oare il mai țineți si dvs. pe infectul ăsta? Un mic control pe acolo si va luati de cap! Dezvăluirile de abia incep!

  7. Cipri Răspunde

    Povestea directorasului de la Tineret e uit mai lunga si mai penală, cu ramificații la interlopii din Baia Mare și din București. Un control adevarat ar putea scoate la lumină fapte incredibile ce le-a facut opsedatul ăsta sexual! Hai, că vin dezvăluirile!

  8. Matrozul Răspunde

    Un gunoi!

  9. Otelarul Răspunde

    Directorasul Ardelenasul are mii de bube, darnu le vede nimeni. Oare procurorul Iancu cât îi mai ascunde dosarele penale?

  10. Cipri Răspunde

    Directorul de la Tineret și Sport este portretul robot al șefului pesedist dictator: dosare penale nerezolvate, dă afara si angajează pe cine vrea(cea mai tare poveste e cu puicuta de la Resurse Umane!) Avem poze explicite si implicite, decontare la firme de lucrări executate de muncitorii proprii, luare de mită, vânătoare de fuste, inclusiv la înmormântare. Si una peste alta, nici macar nu a dat concurs de ocupare a postului! Să trăiască PSD si mătușa primărita din Seini, prietena lui Dancila,

  11. Adi de la Tabere Răspunde

    Sa înceapă distracția! Poate vine si la Tinertcineva cu colindatul!

  12. Husar Răspunde

    Caz tipic de teroare a ciumei rosii a făcut si face directorul Adi Ardelean de la Tabere: oameni dați afară abuziv, angajări de gagici preferențiale, luare de mită, orgii la Tabere. Doi pași în spate, nenorocitule! Ai crezut că nu îți vine rândul?

  13. x-ulescu - tarfa pesedista Răspunde

    sunt un mic muist lingău de cur pesedist! cer iertare tuturor celor pe care inca nu iam lins in cur dar promit sa o fac numai sa ma lasati sa ling pana mor
    primesc eu toata muia pe care lumea io promite la pesede!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.