Ultima actualizare: azi, 10:20

Locale

VIDEO. S-au deschis Cinema ONE Laserplex, SPARTAN și primul hub comunitar, la Aushopping Satu Mare!

A avut loc evenimentul de lansare a cinematografului Cinema One Laserplex, a zonei de food-court, precum și a primului hub comunitar din oraş, în cadrul Aushopping Satu Mare. 
“Este o deosebită plăcere ca la doar două luni de la cealaltă etapă, să fim aici. Aștept invitația la proiectul cu locuințele. Aushopping e un partener serios care vrea să construiască o comunitate. Acum cei de pe partea aceasta a Someșului au o gamă largă de servicii. Nu e doar un centru comercial, se pune accent pe mișcare”, a spus primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor. 

Inaugurarea noului cinema din municipiul Satu Mare LIVE și VIDEO.

Finalul acestei săptămâni le aduce sătmărenilor o mulțime de noutăți și evenimente culturale și artistice la Aushopping Satu Mare! De vineri până duminică, fiecare vizită în centrul comercial va fi răsplătită cu zeci de activități pentru toate vârstele, premii, delicii culinare și multă distracție.

Brandul românesc Cinema One Laserplex deschide, astfel, cel de-al doilea cinematograf din România în Aushopping Satu Mare, după cel lansat în anul 2015 la Coresi Shopping Resort. Cu o suprafață de 2300 mp, Cinema One Laserplex din Aushopping Satu Mare dispune de 5 săli de proiecție cu dotări ultra moderne, peste 1000 de locuri și tehnologie de ultimă generație.

LASER RGB este tehnologia revoluționară pe care Cinema One Laserplex a implementat-o la cinematograful din Aushopping Satu Mare, prin intermediul căreia sunt reproduse cele mai strălucitoare imagini cinematografice. Pentru un confort sporit și o experiență cât mai plăcută în timpul vizionării filmelor,toate sălile sunt dotate cu scaune confortabile înclinabile. În plus, Cinema One Laserplex oferă facilități în exclusivitate pentru sătmăreni. Astfel, prin intermediul aplicației mobile Cinema One, al sistemelor self-service instalate în cinematograf și website, clienții beneficiază de un sistem intuitiv de rezervare, iar cardul de fidelitate Cinema One transformă punctele de fidelitate în produse.

Adrian Tureanu, Center Manager Centrul Comercial Aushopping Satu Mare:”Încă din 2016, de când am început procesul de remodelare a proiectului din Satu Mare, ne-am propus să creăm aici spații pline de viață care să integreze facilități și servicii mixte pentru a răspunde cât mai bine nevoilor comunității sătmărene. Suntem bucuroși că tot ceea ce ne-am planificat pentru Aushopping prinde viață atât de frumosși ne onorează să avem alături de noi partenerii potriviți.”

Adina Farcaș, Marketing Manager Cinema One Laserplex: “Ne bucurăm că am ajuns la Satu Mare într-o comunitate atât de implicată. Suntem mândri să le oferim sătmărenilor cea mai bună experiență la cinematograf prin tehnologia inovatoare și prin transformarea spațiului de cinema într-un loc în care comunitatea prinde viață. La Cinema One Laserplex sătmărenii se vor bucura de o experiență diferită de cinema prin proiecțiile speciale de concerte, spectacole de balet sau operă.”

Odată cu inaugurarea cinematografului, Aushopping Satu Mare deschide și noua zonă de food court, precum și Cartier Hub, primul spațiu comunitar din oraș, ca parte a inițiativei Ceetrus România de animare a centrelor comerciale. Cartier Hub din Satu Mare este primul concept de hub comunitar deschis într-un food-court și are scopul de a funcționa ca un loc de socializare, educație, creativitate, colaborare și antreprenoriat pentru comunitatea sătmăreană.

6 decembrie: deschidere oficială Cinema One Laserplex și 4500 de premii

Cinema One Laserplex și-a deschis porțile astăzi, 6 decembrie, și le-a pregătit sătmărenilor oferte speciale: până pe 12 decembrie toate filmele achiziționate la caseriile cinematografului vor avea tarif unic de 15 lei, iar cumpărarea biletelor prin aplicația de mobil Cinema One aduce sătmărenilor o reducere suplimentară de 10%.

Mai mult, pentru cei care își vor achiziționa bilete la film în perioada 6-8 decembrie, Cinema One Laserplex va oferi din partea casei popcorn și suc la dozator la 0.5 L, iar primii 2500 de clienți vor fi răsplătiți cu cadouri oferite în incinta cinematografului.

În plus, primii 2000 de sătmăreni care vizitează food-court-ul începând cu ora 12:00 vor fi răsplătiți cu vouchere de 10 lei pe care le pot folosi la Spartan, Auchan și Famous Cafe.

Pe parcursul zilei, cei prezenți se vor putea bucura de spectacole de dans și muzică, ateliere tematice pentru copii, spectacole de magie, precum și de o prezentare de modă inedită oferită de Creation du Mode.

SPARTAN a deschis restaurant la Aushopping Satu Mare

SPARTAN a deschis restaurant la Aushopping Satu Mare, odată cu deschiderea Cinema One Laserplex și îi așteaptă pe sătmăreni cu o gamă variată de bunătăți.

SPARTAN Satu Mare ——> imagini VIDEO

 

Sâmbătă, 7 decembrie: super spectacol Gașca Zurli și Gala Comunității

Cea mai iubită gașcă de artiști din România vine la Aushopping sâmbăta aceasta, începând cu ora 12:00! Fetița Zurli, Zâna Bună și Tanti Prezentatoarea le dau întâlnire sătmărenilor la o petrecere plină de fantezie, cu povești fermecate, muzică și dansuri animate.

Ziua va continua în același spirit al bucuriei, celebrând sătmărenii implicați în cadrul Galei Comunității. Începând cu ora 15.00, 30 de proiecte culturale, sportive, educaționale și de divertisment vor fi prezentate, iar patru dintre ele vor pleca acasă cu premii ce cumulează 5000 de euro.

Duminică, 8 decembrie: evenimente creative pentru toată familia 

Ziua de duminică debutează cu ateliere interactive pregătite de Gașca Michelino Kids Corner și continuă de la ora 12:00 cu spectacolul „Ella Bella îl caută pe Moș Crăciun” și de la ora 13:30 cu reprezentația de teatru pentru copii în limba maghiară „Vrăjitorul din Oz”.

Centrul Comercial Aushopping Satu Mare promite 3 zile cu premii, evenimente creative și multe momente faine între sătmăreni.

Toate detaliile despre evenimentele organizate de Aushopping Satu Mare sunt disponibile pe  pagina de facebook www.facebook.com/AushoppingSatuMare și website-ul https://aushopping.ro/aushopping-satu-mare.

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook.

36 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Ăștia cu CinemaOne dacă vor avea preturile pe care le practică și la Brașov,cred că faliment scrie pe ei. In Brașov biletul la un film 3 D este 32-34 Ron.

    • Unu' Răspunde

      O să vedem …
      Să nu uităm că este un lanț (vorba vine, cu două cinematografe) românesc, iar ai noștri patroni vor musai să facă profit și să-și recupereze investiția cât mai repede ….
      Oricum, salut concurența care ne este oricând benefică nouă, consumatorilor!

  2. ioan Răspunde

    nu vad nimic in plus ce paote sa ofera in plus fata de Cineplexx.Ma ui la grila si vad tot acele filem ca si la Cineplexx

  3. Y si tanga Răspunde

    Baszhatjátok ha csak románul ugatnak.
    Magyar szinkron is The BEST!

  4. horti miklos Răspunde

    da….asa se pare ca unguri nu stiu sa citeasca , is varza la limibi straine si au nevoie de “sinkron”…

    • altu Răspunde

      Macar nu ii mai putem acuza ca au ceva cu noi romanii,ei nu suporta nici o limba straina. Si ne fac pe noi sovini.Dupa parerea mea e mai ok sa auzi limba originala decat sincronizarea,dar cum ai spus la analfabeti e greu cu cititul

      • ... Răspunde

        Conform statisticilor oficiale 65% din populatia tarii nu vorbeste decat limba romana. Suntem ultimii in clasamentul UE. Mai soabi sunt numai UK dar ei se descurca peste tot cu engleza lor. La unguri procentul e de 56%. Plus ca au o pondere de 15-20% care vorbeste si nemteste si care la noi e pauza. Asa ca mukles. Asta a fost intr-o limba materna, cred ca stii care e.

        • Altu Răspunde

          Aici nu era vorba de care ce limbă vorbește. Era vorba că la mulți le este lene să citească,la fel ca ție,de aceea ai înțeles ce ai vrut. Eu ți-am scris cu subtitrare nu cu sincronizare și așa se pare că nu înțelegi.

        • SPU Răspunde

          Iar din cei 35% majoritatea unguri,nu stiu romaneste.De aia vor sincronizare.

  5. Iancu Răspunde

    Io inteleg ca unguroaicele vor numai carnat romanesc ,iar noi romanii le cinstim….amu vreti si sincronizari, cam pretentiosi.

    • Medic Răspunde

      Problema e când nu se scoală, numai gura e de unii. În schimb când mergi la Csengersima ești perfect ungur. Igaz haver???

    • YT Răspunde

      Unguroaica care vrea un carnat roman, merita exact ce vrea.

  6. matroz Răspunde

    Inteleg ca nu are importanta daca vorbesti sau nu o limba straina!Important este sa fii ungur!Pot da exemple din ungaria prietena!

  7. Y si tanga Răspunde

    Degeaba va ofticati, sincronul NU se compara cu subtitrare, indiferent ce limba. Punct.
    Asa ca cei care vor sa citeasca in limba motiilor, drum bun pe careiului.
    Cei care vor o senzatie adevarata(si inteleg limba maghiara) 4dx, drum bun la nirehaza sau debretin.
    Szoptok büdös geci románok

    • Itcefni Răspunde

      Aia ce vor o senzatie adevarata 4×4 Xdrive la Huni ,ii rugam sa nu se mai intoarca.

      • altu fără bmw Răspunde

        Dacă vrei senzații tari de genul 4×4 atunci du-te mai bine pe pseudoautostrada Codrului atât cât mai nimerești. Să-i faci pe drum undeva și o slujbă de pomenire???

    • Eu Răspunde

      @Y și tanga, ești un șovin prost crescut.

    • ionut Răspunde

      GECI BOZGOR!!!
      Aici este Romania si asa va fi si dupa ce vei muri impreuna cu intreaga ta familie de bozgori, indiferent de ce cinematograf mai apare in SM!!!

  8. Pityu Răspunde

    Actualitate > Scoala > educatie
    English, please! 72% dintre romani vorbesc cel putin o limba straina – Eurostat
    de Marian Damoc
    Joi, 03 Octombrie 2013, ora 23:30
    Tweet

    English, please! 72% dintre romani vorbesc cel putin o limba straina – EurostatFoto: bnn-news
    Un raport al Eurostat arata ca Romania se situeaza pe pozitia a 14-a la nivel european in ceea ce priveste procentul populatiei care vorbeste cel putin o limba straina.

    Cu un procent de 72% din populatie care afirma ca vorbeste o limba straina, tara noastra se situeaza astfel peste Ungaria (37%) si Bulgaria (39%), dar si peste state precum Italia (60%), Franta (59%) sau Spania (51%).

    In clasamentul privind numarul de vorbitori ai unei limbi straine, lider este statul Luxemburg, 99% din populatia statului vorbind cel putin o limba straina, principala fiind germana. Urmeaza apoi Lituania (97%, limba rusa), Danemarca (94%, engleza), Slovenia (92%, engleza) si Suedia (92%, engleza).

    Principala limba straina vorbita in tara noastra este engleza. 17% dintre romani afirma ca vorbesc limba engleza foarte bine, 32% bine, iar 52% satisfacator.

    La nivel european, 20% au afirmat ca vorbesc fluent limba engleza, 35% au un nivel bun, iar 45% unul satisfacator.

    Luand in calcul toate limbile, doua treimi din totalul populatiei UE vorbeste cel putin o limba straina.

    Raportul Eurostat arata ca 83% dintre copiii de la nivel primar si gimnazial invata ca limba a doua limba engleza, iar procentul creste la 94% pentru liceeni si studenti. A doua cea mai invata limba straina la nivel european este franceza (19%, respectiv 23%), germana (9% si 21%) si spaniola (6% si 18%).

    In Romania, 72% dintre copiii din ciclul primar si gimnazial studiaza engleza ca prima limba straina, iar 51% franceza.

    Engleza este pricipala limba de studiu la nivelul primar si gimnazial in Malta si Austria (in proportie de 100%), Spania si Italia (99%), Grecia (97%), Croatia (95%), Franta (93%) si Polonia (91%).

    Franceza este cea mai studiata limba de catre copii din Luxemburg (90%) si Romania (51%), in timp ce germana este prima studiata in Luxemburg (100%), Croatia (32%), Danemarca (28%), Ungaria si Slovacia (cate 27%). Germana este a doua limba studiata in invatamantul liceal si universitar in 10 tari europene.

    Raportul Eurostat a fost publicat cu ocazia Zilei Europene a Limbilor, celebrata in fiecare an pe 26 septembrie.

    • Paul Răspunde

      Te-ai chinuit degeaba,ungurii ce vor sincronizare nu pot citii ce ai scris.

    • ... Răspunde

      Problema este doar diferenta dintre ce declara romanii si adevarul gol-golut. Sau sa iti dau exemple dintre fel de fel de sondaje si apoi sa vezi tu surprize cand se merge la vot??? Nu vreau sa iti povestesc faza de acum doar cativa ani cand un profesor din Satu Mare care lucra pentru un institut de sondare a opiniei foarte cunoscut a dat chestionarele sa completeze elevilor sai de clasa gimnaziala? Bascalie curata.

  9. joliku Răspunde

    problema frustratilor este aceasi, cum se dechide ceva in SM cum se kk pe ei de ciuda ca nu mai merg romanasii la ei in Ungaria(shity name :)) sa se cultive. in 30 de ani nu au fost capabili sa se dezvolte, au ramas inapoiati rau de tot. au reusit o autostrada de jucarie si cam atat, in rest rahat. bozgorilor stanga inprejur si cătă pustă, nu-i vreme de asteptat.

    • ... Răspunde

      Termină măi, chiar ești penibil. Cine vorbește de realizări? Tu umbli prin țară, prin județ vezi cei pe afară? Nu vezi că nu s-a făcut absolut nimic de 10 ani în infrastructură. În 3 ani de reabilitare podul Decebal e mai rău ca înainte? Se face de 2 ani centura orașului și nu au fost în 4-5 ani de când s-au demarat formalitățile în stare să despăgubească oamenii. Oameni care pentru faptul că nu s-au finalizat măsurătorile topo de atunci plătesc în continuare impozit pentru terenul pe care au interzis?! Unde ai auzit tu de așa ceva într-o țară normală? În kkt-ul de județ Szabolcs din vecini e mai bine decât la noi. Țiganii de pe șirul țiganilor din Mateszalka la intrare ai văzut ce case au? Ții minte când mergeai la băi dincolo sau la Tesco? Ești un jalnic frustrat. Du-te cătă casă de unde ai venit.

      • joliku Răspunde

        dupa cum spuneam, frustrati, frustrati! mai sus era vorba absolut despre articol si ce prezinta acesta, nu despre tzigani ca tine si casele lor idiotule, ca daca vrei case de tzigani ii depasim si in domeniul ala. eu la ei nu m-am dus, nu vorbi ca nu stii, treceam prin ceva in drumul spre vest. si ce despagubiri iti trebe nene’, si centura si despagubiri?! eu nu v-as fi dat nimic, un picior in cur si cătă pustă

        • ... Răspunde

          Frustrat si hoț. Asta ești. Poți să te îmbraci și la Prada dar tot țăran prost rupt în kuur o să rămâi. Și asta doare. Chiar dacă îți scoate ochii ce e evident tu tot o să negi.

  10. joliku Răspunde

    dupa cum spuneam, frustrati, frustrati! mai sus era vorba absolut despre articol si ce prezinta acesta, nu despre tzigani ca tine si casele lor idiotule, ca daca vrei case de tzigani ii depasim si in domeniul ala. eu la ei nu m-am dus, nu vorbi ca nu stii, treceam prin ceva in drumul spre vest. si ce despagubiri iti trebe nene’, si centura si despagubiri?! eu nu v-as fi dat nimic, un picior in cur si cătă pustă.
    da ma bisnitzare, ublu numa la mine in curte

  11. ionut Răspunde

    GECI BOZGOR!!!
    Aici este Romania si asa va fi si dupa ce vei muri impreuna cu intreaga ta familie de bozgori, indiferent de ce cinematograf mai apare in SM!!!!!

  12. YT Răspunde

    Mai oameni buni. Vorbim despre o cinema, deci sa zicem, despre un institut cultural. Si voi incepeti discursul sovino-nationalist, va provocati in ambele sensuri. N-aveti nici un pic de respect fata de ceilalti. Ne e rusine sa traim intr-o tara ca asta, unde numai gindirea primitiva, postcomunista si ortodoxa invinge.

  13. Dio Răspunde

    Atunci cand nu se urasc reciproc,romanii si ungurii se urasc singuri.

  14. Un român Răspunde

    M-am distrat de minune in aceasta dimineata, citind comentariile voastre 🙂 Este incredibil cum, de la o stire privind inaugurarea unui nou cinematograf, se ajunge la jigniri inter-etnice 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.