Ultima actualizare: azi, 14:24

Locale

Trenul Satu Mare – Viena pornește în câteva zile. Călătorie pe șine până la faimoasele târguri de Crăciun

Noul tren internațional introdus de compania feroviară austriacă de stat ÖBB care va asigura legătura zilnică între Satu Mare și Viena își va face debutul în acest sfârșit de săptămână, pe data de 15 decembrie. Astfel, în doar câteva zile, sătmărenii vor putea ajunge cu trenul la faimosul Târg de Crăciun din capitala Austriei, precum și la spectaculosul târg de la Budapesta.

CFR Călători în colaborare cu MAV Start (operatorul naţional feroviar de călători din Ungaria) şi OBB (operatorul naţional feroviar de călători din Austria) au stabilit introducerea în circulaţie a unui nou tren pe ruta Satu Mare – Debrecen – Püspökladány – Viena Hbf și retur începând cu planul de mers 2019 -2020.

Menţionăm că trenurile IR 687 şi IR 686 vor circula zilnic, după următoarele orare:

Satu Mare (09:27) – Viena (17:21);

Viena (10:42) – Satu Mare (20:42).

Pentru călătoria în relația Satu Mare – Viena, oferta City Star Austria costă aproximativ 31 Euro, la clasa a 2-a, pentru un călător adult. Numărul locurilor disponibile pentru această ofertă este însă limitat.

În cazul în care nu este disponibilă la vânzare oferta City Star Austria pentru data călătoriei, prețul unui bilet dus în relația Satu Mare – Viena, la clasa a 2-a este de aproximativ 46 Euro.

4 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    46 de euro ii cam mult. 35 euro ar fi un pret rezonabil…

  2. Oana Răspunde

    Da, asa e, pădurile le desfriseaza gratis, sa ne ia și din buzunare direct casa. Ce sa zic noi nu avem trenuri civilizate și destul de numeroase sa ne ducă inspre orasele mari din tara indiferent de regiune, ne trebuie trenuri de Viena. Da ce își Marcheaz fostul imperiu teritoriul? Ne denigreaza peste tot, nu vor nici la hotel sa te cazeze, lasă că nu sunt românii cea mai de speriat natie, ne taie pădurea ilegal, ne poluează aerul cu fabricile lor, la urmă să merg la Viena sa le văd prosperitatea și să mănânc niște pâine dulce, pe spinarea noastră și a altora. Bine ca e civilizata și curată tara lor! Aste sunt mofturi. Geme tara de tradiții, bucate tradiționale și târguri. Avem tot ce ne trebuie și aici! Depinde de noi cum ne-a organizam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.