Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Undă verde pentru blocurile din zona lacului Pescăruș

Episcopia Romano-Catolică Satu Mare va transforma fostul lac Pescăruș într-un complex de blocuri a câte patru și cinci etaje, terenuri de sport şi zone verzi. În această după-amiază, joi, 19 decembrie, consilierii locali au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației Planul Urbanistic Zonal.

Terenul pe care ar urma să se ridice noul complex de blocuri are o suprafață de peste 17 mii de metri pătrați. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației Planul Urbanistic Zonal – „Construire locuințe colective, instituții servicii, amenajări exterioare, zone plantate, terenuri sportive, nr. cad. 164850” a fost votat astăzi, în unanimitate, în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local din acest an.

În documentaţie se arată că sursa de apă nu mai există de 40 de ani, şi nici lacul, deci se propune crearea blocurilor. 70% din suprafaţă va fi ocupată de zone mixte iar 40% de blocuri.

6 comentarii

  1. mihai Răspunde

    Din cei 100% 70% zone mixte, 40%constructii alte 60% parcari, 70% zone verzi, 50% locuri de joaca si 50% drumuri. Locuitorii vor umbla cu biciclete, asa ca pentru cei 100 de locuitori din cele 200 de apartamente vor fi doar 20 de locuri de parcare.

  2. Satmarean Răspunde

    Ce nu apartine Ep Romano Catolice in acest oras?

  3. Mae Răspunde

    Mafia mafia aici e mafia de la Roma papa catolici …..

    • ludovik Răspunde

      macar ei fa ceva, dezvolta ceva, nu ca barbosii tai care cheltuie pe Maibach-uri si pe biserici construite de 30 de ani (si inca 30) – doar asa se fura !

      • buyaka Răspunde

        Hai ma` du-te la gara! Ce legatura are faptul ca se face Catedrala Mantuirii neamului cu constructia de blocuri facute de Episcopie? Adica Episcopia RC devine dezvoltator imobiliar? Si tie ti se pare ca face ceva? Da, face! Face bani! Ori nu asta e scopul unei biserici… zic eu!

  4. Din Satu Mare Răspunde

    Biserica de la pod se face de 29 de ani și câteva luni,
    câte case s-au făcut pe lângă ?
    acum să fie vreo 8 ani bărbosul avea Q7 și șofer,
    chiar merităm atâta umilire ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.