Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

VIDEO. Aftermovie StreetMusic Satu Mare! Clip original de promovare al județului

Organizatorii StreetMusic Festival au lansat primul aftermovie al festivalului de branding turistic a municipiului și județului Satu Mare. Festivalul a trecut de barierele județului, devenind un punct de atracție pentru oamenii din alte județe ale României sau chiar din alte țări. 

„A magical weekend in Satu Mare! ?Dragi prieteni, lansăm cu emoții primul aftermovie de ”branding turistic” despre orașul și județul Satu Mare! ? StreetMusic este mai mult decât un festival, a devenit un punct de atracție pentru turiștii străini, și [sperăm] motiv de mândrie pentru sătmăreni. Vă invităm să-l distribuiți, lansați-l ca invitație pentru prieteni din alte orașe, ca în 10-12 iulie 2020 să viziteze acest oraș deosebit! #visitsatumare”, este mesajul organizatorului principal al evenimentului, Gergo Butka. 

Iubitorii muzicii și artelor stradale au parte de mai mulți ani, la Satu Mare, de un mix extraordinar de muzică și artă de calitate. Străzile sătmărene și cele mai importante zone din inima orașului sunt pline, o dată pe an, cu muzică interpretată de artiști veniți din mai multe țări. Dacă la început a fost vorba despre un simplu festival, astăzi, Street Music Festival Satu Mare a devenit un punct de atracție pentru oameni din alte județe și țări.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.