Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

VIDEO. Autobuzul lui Moș Crăciun, surprins în centrul municipiului Satu Mare

Autobuzul lui Moș Crăciun a fost surprins ieri seara în trafic, în centrul municipiului Satu Mare. Acesta a ieșit pe traseu ieri după-masa, 16 decembrie și va circula până în ajunul Crăciunului.

Autobuzul decorat special de sărbători are curse între orele 15.00-20.00, cu plecare la orele fixe din parcarea Aushopping, iar durata unei curse este de 60 minute. Cursele au titlu gratuit și pornesc zilnic de la ora 15.00 din parcarea Aushopping.

Traseul cursei:

Aushopping – Careiului – Pod Golescu – Casa de Modă – Bulevardul Vasile Lucaciu – str. 1 Decembrie – Sensul Giratoriu din centrul orașului – str. A. I. Cuza – Pod Decebal – Aushopping.

Sunt invitați să circule cu Autobuzul Moșului doar copiii însoțiți de adulți, astfel încât autobuzul să își îndeplinească scopul, acela de a oferi celor mici posibilitatea să petreacă o oră alături de Crăciunița lui Moș Crăciun care îi așteaptă pe cei mici cu acadele și să vadă orașul îmbrăcat în mii de luminițe, pregătit de sărbători.

Autobuzul Moșului este oferit gratuit de Transurban Satu Mare cu sprijinul Aushopping Satu Mare și Primăria Municipiului Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.