Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Vremea la Satu Mare. Ce temperaturi vor fi în această săptămână

Vremea la Satu Mare. Vremea continuă să se încălzească și în această săptămână, iar maximele vor ajunge chiar și până la 13 grade Celsius. Vom avea câteva zile cu soare, însă weekendul ar putea să ne prindă cu umbrele în mână.

La Satu Mare, soarele își va face simțită prezența începând cu ziua de mâine, marți, 17 decembrie, atunci când se vor înregistra 13 grade Celsius. La fel de prietenoasă va fi și ziua de miercuri, 18 decembrie, cu temperaturi ce nu vor coborî sub 12 grade în timpul zilei.

Joi și vineri ne putem aștepta, de asemenea, la maxime de până în 12 grade Celsius pe timpul zilei. Noaptea, temperaturile vor oscila între 2 și 6 grade, însă minimele nu vor coborî sub zero grade Celsius.

Zile mai puțin prietenoase vom avea, însă, în weekend, atunci când soarele se va ascunde bine după nori. Cu toate că temperaturile se vor menține în jurul a 10 grade Celsius, își vor face apariția ploile. Astfel, ne putem aștepta la precipitații tot weekendul, ba mai mult, chiar și debutul săptămânii viitoare ar putea să ne găsească cu umbrelele deschise.

Sursa foto: Florin Dobranici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.