Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Europol după accidentul cu autospeciala Poliției din Satu Mare: „Să achiziționeze sicrie, dacă mașini nu poate”

Sindicatul Europol îi transmite un mesaj dur ministrului de Interne, după ce o mașină cu doi polițiști s-a răsturnat într-un șanț, în județul Satu Mare.

„Încă doi polițiști răniți în misiune. Aseară, doi colegi din cadrul unei secții rurale a IPJ Satu Mare, aflați în misiune la un eveniment sesizat prin 112, s-au răsturnat cu “autospeciala” într-o curbă între localitățile Satu Mare și Micula. Autospeciala sau sicriul pe roți, face parte din categoria Logan 2005, aflată într-o stare avansată de uzură și care nu mai poate fi folosită în misiunile specifice.

Îi sugerăm domnului ministru, dacă tot nu poate achiziționa mașini noi, măcar să achiziționeze un lot de sicrie de la pompe funebre”, transmite Sindicatul Europol.

8 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Eu personal am văzut în data de 16/012020 între Mărtinești și Odoreu o autospeciala a poliție la ora 08:50 era în misiune o domnișoara doamna polițista abia se vedea de la volan nu știu unde se grăbea în halul ăla ca multe oricum nu cred ca ar rezolva ….drumul foarte alunecos !!! Și dacă ar fi avut cea mai bună mașină dacă ar fi trebuit sa oprească sa sa facă altă manevră s-ar fi dat peste cap !!!!!!!! Eu întreb pe europol care se cred șmecheri și aruncă în ministru cu vorbe goale ce ar trebui sa facă ministrul !!!!! Așa ca învățați sa conduceți și adaptați viteza la condiții de drum (sînteți varză )

  2. Aladin Răspunde

    Micul erou Andreica, la o cafea cu Cozma treficantul discuție, Cozma dacă iese primar îl ajuta sa fie șeful politie în SM, sa nu creadă polițiștii care și plătesc ca se lupta pentru ei, nuuu se lupta doar pentru el.

  3. Stern Răspunde

    Pt Mae ..După comentariul tău cel mai ok ar fi sa nu fie nici măcar polițiști. …Atunci nu le trebuie loganuri. .corect? Nici europol

  4. mae Răspunde

    daca tu asa concluzie tragi

  5. zoli Răspunde

    Mai zdreanta de la Europol(auzi ce nume pompos)tu ai probleme la mansarda sau esti beat???Masina n-are nimica problema era ca ea nu stia sa o conduca pe carosabil umed Asa ca nu mai vorbi pe nas mai bine culcate ca esti varza

  6. anaconda Răspunde

    Eu am mașina de serviciu fabricată în 2019 complet echipată// si cu peste 20 de ani de experienta in condus cu care am facut două piruete pe carosabil uscat la -10 grade fara sa vreau.

    • Muresan Răspunde

      Ma intreb si eu, ca tot omu…cum e faza cu “adaptarea vitezei pana la limita evitarii oricarui pericol”? Sau, ce treaba are loganu, cu proasta de la volan? Sunt sute de masini, fabricate inainte de 2005, care nu se dau de-a berbeleacu in sant. Pur si simplu aia e o proasta, angajata naiba stie cum in militzie, care se credea si schumacher. Oricum, ce rezolva fatuca aia? Sarea la bataie cu infractoru? Il punea la pamant ? Cred ca cel mult il facea sa planga de mila ei, sau ii provoca crampe la stomac de atata ras. De cand cu sindicatele astea, am ajuns ca toti gaborii sa se pozeze cu brandu valoros pe treptele militziei. Vad ca onor sindicalistii au facut ciocu mic cand tiganii au intrat peste militzieni in sediu, si i-au fugarit de o trebuit sa-i salveze jandarmii si politia locala.

  7. Gogi Răspunde

    Macar ministru o avut bun simt si o bagat sub pres prestatia impunatoare a militiei satmarene, in fata ciorilor. Iar in loc sa zica mersi boss, vad ca acum latraii sar sa se auda prin presa,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.