Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Eveniment caritabil pentru un sătmărean, tată a doi copii, aflat în comă!

Eveniment caritabil pentru sătmăreanul Marius Roman, tânărul motociclist implicat în teribilul accident de la Medieșu Aurit. Prietenul i-a murit în accident, iar el este în stare gravă și are nevoie de un tratament extrem de costisitor.

Evenimentul, denumit Bal caritabil, este organizat de Primăria Medieșu Aurit și va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, duminică, 12 ianuarie, la Căminul Cultural din localitate. În cadrul evenimentului va cânta solista Alexandra Mărcuț și formația.

Marius Roman (Tinel) este tatăl a doi copii, iar în urma accidentului suferit se află internat la Spitalul Județean Satu Mare, în comă. Cine dorește, poate veni în sprijinul familiei contribuind în conturile deschise la Banca Transilvania, pe numele soției Roman Ioana Dorina.

Conturi curente:

EURO
RO83BTRLEURCRT0535723801

RON
RO36BTRLRONCRT0535723801

11 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    “Prietenul i-a murit”? Poate “si-a omorat prietenul”. Sau ala o raposat de batranete, linistit…in patul lui de acasa?

  2. altu fără bmw Răspunde

    Nu @Ardelean. Din ce am înțeles pe surse, de fapt din alte ziare, cei doi dăștepți ca tot românul s-au dat cu enduro în seara de Ajun că așa e la modă. Ăsta era mai în față și s-a oprit să-l aștepte pe viitorul decedat. Iar pe întuneric trosc-bumm-fleoșc etc.
    Eu personal îi doresc să se trezească, să se însănătoșească ca soția să aibă ocazia să-i toacă creierul toată viața. Dar trecerea timpului nu este în favoarea lui, asta-i adevărul. Mai ales la ce medici avem noi pe plan local, pentru că asta e un caz foarte greu. Nu știu de ce nu l-au dus măcar la neurologie la Cluj sau Baia Mare pentru că noi nu avem așa ceva.

    • Ardelean Răspunde

      Pai si cum? Si-o asteptat cel mai bun pretenar in mijlocu unui drum public, cu motor neinmatriculat, fara asigurare, fara ochi de pisica, faruri aprinse….si tot el e victima aici? Pai pana la nevestica grijulie, ar trebui sa-l ia la intrebari militzia, dupa insanatosire. Si abia dupa ce absolva faculta de pe mileniului sa treaca si pe la domiciliu.

      • altu fără bmw Răspunde

        Cam așa ar fi logic. Pe drumul respectiv n-aveau ce căuta. De fapt toată cursa asta e total aiurea. Ce o fi zis? Hai mă pretenaș și ne mai dăm odată cu bițigli anul ăsta? Dar eu zic că pedeapsa pentru faza asta deșteaptă rău este dacă se va trezi și va primi “felicitări” și “mulțumiri” zilnice în sânul familiei. Oricum e bine că a fost mediatizat cazul pentru că motoșmecherii prea se cred zmei sau poate chiar nemuritori. Repet, îi doresc să se însănătoșească. Suntem oameni. Cercetarea cazului și eventuala pedeapsă nu e treaba mea. Probabil dacă își revine în viața lui nu se mai urcă pe motor. Eu așa aș face.

  3. Ardelean Răspunde

    Oricum, semne bune anu are. E abia 7 ianuarie, dar deja stim ca se va circula mai omeneste prin oras. Deja incep sa se traga pe tusa bitiglarii. In ritmu asta, pana la marsu de constientizare a nostru, a astialorlalti, se mai “cumintesc” unu doi,

    • altu fără bmw Răspunde

      Speranța moare ultima. Mult ne mai trebuie să circulăm ca afară. Niște civilizație în trafic, ceva conduită preventivă. Nu costă nimic. Oricum cu graba și cu șmechereala pentru timpul câștigat s-ar putea să plătim mai mult. Ca și în cazul de față.

  4. Paula Răspunde

    Eu nu va pot ințelege ,oameni fara suflet,in locul vostru nu as zice nimic, le tineam pentru mine,oameni fara pic de suflet si obraz,unu mort si unu intre viata si moarte iar voua va arde de comentat,mai bine vedeti.va de treaba voastra,sau o rugaciune ar ajuta mai mult,decat comentariile rautacioase ale voastre scrise la fiecare postare legat de acest accident.RUSINEEEE !!

  5. Paula Răspunde

    De ce nu comentezi la postare unde iti vede lumea numele de esti asa mare zmeu? Ti-e rusine sa iti arati adevaratele ganduri si adevaru in suflet ? Nu iti doresc sa fi in situatia asta dar daca ai fi ti-ai schimba vorbele si gandurile negre ce le ai ,om fara pic de rusine,nesimtire curata.

  6. Paula Răspunde

    Sa iti dea Dumnezeu inapoi numai dupa sufletul pe care il ai. Numai asta iti doresc,nesimtitule

    • Parampampam Răspunde

      Stimată doamnă, eu zic să vă potoliți. Nimeni nu dorește prin aceste postări nimănui răul. Prima care a făcut asta ați fost Dumneavoastră. Realitatea de multe ori este crudă, nu trăim în povești cu zâne. Să vă fie rușine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.