Ultima actualizare: azi, 11:52
Locale

Filtre masive ale Poliției în Satu Mare. Zeci de permise suspendate!

Filtre masive ale Poliției în Satu Mare. Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat, în perioada 10 – 12 ianuarie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, în perioada 10 – 12 ianuarie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 51.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 27 de conducători auto, dintre care 15 conducători auto au fost depistați de polițiști circulând cu viteze de peste 50 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

Un comentariu

  1. Nha Răspunde

    Ce prostii puteti scrie : “15 conducători auto au fost depistați de polițiști circulând cu viteze de peste 50 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților” ! Daca nu stiti unde e prostia , intrebati .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.