Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Accident grav pe o șosea din țară. Mașină de poliție, făcută praf de un TIR

Accident grav în Caraș Severin, acolo unde o maşină de poliţie aflată în misiune a fost lovită de un TIR.  Evenimentul rutier s-a produs pe Drumul Național 6, iar în urma impactului, un agent de poliție a fost rănit. În accident a fost implicată și o ambulanță.

Circulația pe DN6, în regiunea Buchin, județul Caraș-Severin, a fost închisă. În accident au fost implicate două TIR-uri, o autocamionetă și o mașină de poliție, aflată în misiune. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, ambulanţa ar fi încercat să depăşească un autocamion, acelaşi lucru a vrut să îl facă şi şoferul maşinii de poliţie, moment în care s-a produs accidentul.

„Din primele informatii, o Ambulanta care se deplasa in directia Caransebes, transportand un bolnav psihic la un spital din judetul Timis, ar fi efectuat o manevra de depasire, intrand in coliziune cu o autoplatforma care circula pe sensul opus. Autospeciala de politie condusa de un politist din cadrul IPJ Teleorman, aflat in misiune de insotire a acesteia, ar fi efectuat o manevra de depasire similara lovind frontal cu partea stanga aceeasi autoplatforma, ulterior fiind proiectata intr-un ansamblu TIR care circula in aceeasi directie de mers. Din accident a rezultat ranirea politistului, care a fost transportat la spital”, transmit reprezentantii IPJ Caras-Severin.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.