Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Două femei, din Satu Mare și Argeș, mame eroine! Au născut peste 20 de copii

Două femei, din Satu Mare și Argeș, mame eroine! Au născut peste 20 de copii. O femeie în vârstă de 42 de ani, din județul Argeș, a născut de 20 de ori, în vreme ce o femeie în vârstă de 51 de ani, din județul Satu Mare, a născut de 21 de ori.

Georgiana Văcaru – mama cu 20 de copii

Georgiana Văcaru a născut prima dată la vârstă de 19 ani, iar de atunci a născut aproape în fiecare an. Cel mai mare copil este un fiu 23 de ani, iar cea mai mică este fiica pe care a născut-o în primele zile ale anului 2020, potrivit Realitatea de Argeș.

Georgiana a fost însărcinată aproape în fiecare an, în ultimele două decenii, iar toţi cei 20 de copii sunt sănătoşi. Fiul de 23 de ani și-a întemeiat deja propria familie.

Familia trăiește într-o casă cu opt camere, în care părinții au amenajat dormitoare cu paturi suprapuse. Primăvara și toamna, tatăl pleacă la muncă, în străinătate, dar alocațiile copiilor rămâne principalul venit al familiei.

Femeia spune că familia ei ar putea deveni mai numeroasă.

Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie ce se va întâmpla”, a declarat Georgiana Văcaru pentru sursa citată.

Piroska Szabo – mama cu 21 de copii

Piroska Szabo, în vârstă de 51 de ani, este din satul Hrip, județul Satu Mare, și a dat naștere la 21 de copii. Cel mai mic copil are 7 ani, iar cel mai mare este în vârstă de 28 de ani.

Piroska Szabo a născut de trei ori gemeni, iar celelalte 15 sarcini au fost cu un singur copil. Femeia a născut normal de fiecare dată, motiv pentru care acum are anumite probleme de sănătate, pe care nu reușește să le trateze din cauza situației financiare precare.

Unii dintre copii au decedat după naștere, o fată a plecat în străinătate, alții sunt la casele lor, iar trei fete și un băiat mai sunt acasă.

 

 

7 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    nu mai dati stiri de astea ,ca fac orban si catu atac cerebral , cand calculeaza banii de alocatii

  2. ... Răspunde

    Aceste asistate sociale au produs pe bandă rulantă alți asistați sociali pe care îi ținem noi. Ba mai mult cel puțin doamna din Hrip are și ceva copii gravi bolnavi, handicapați. Nu aș spune nimic dacă cel puțin unul din ăia mulți ar avea grijă de dânsa dar țin minte bine că recent cerșea ajutor că stă singură, n-are bani, lemne, casa stă să cadă pe ea etc. Atunci de ce atâția copiii? Ce educație a putut să le ofere că din peste 20 unul nu se găsește ca măcar săptămânal o dată s-o îngrijească??? Sau, mă rog, chiar cu schimbul? Înțeleg că iubește copii, vroia familie mare etc. dar 20 este peste logica mea! Iepuroaică.

    • Eu Răspunde

      Adică, România se depopulează śi tu îți pui problema asistenței sociale! Mai degrabă ar trebui susținuți astfel de oameni decât cei care se masturbează sau omoară copiii încă nenăscuți! Eśti dus…

      • Nha Răspunde

        Poate Romania se depopuleaza , dar astea se puleaza la foc automat , si daca vrei sa-i tii tu , poate primesti si tu o ranza ceva !

  3. altu Răspunde

    ce eroine? femeile au ceva probleme,cu capul bineinteles,cum sa faci atatia copii. Eroi suntem noi prostii care muncim si platim taxe pt toti neispravitii din tara asta. Auzi la astia,eroine.

    • Ionut Răspunde

      Am o intrebare familiile astea ti.au cerut tie de mancare??? Sau au avut nevoie de sprijinul tau ca atita comentezi…

  4. ... Răspunde

    @Eu, doar o observație pentru tine. Acești copii nu lucrează, toți sunt cu lipsă acută de educație, țin palma la colț de stradă. Nici măcar de mama lor nu au grijă. Atunci ce folos au pentru comunitate? Așa mai regândește poziția ta vizavi de cine-i dus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.