Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

FOTO. Halmeu: Țigări ascunse în cutii de bere și detergenți, descoperite de câinele Speedy

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu au descoperit și confiscat 530 pachete cu țigări, ascunse în cutii de bere și detergenți, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

În data de  16 ianuarie, în jurul orei 23.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, judeţul Satu Mare, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român C.M., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș, conducând autoturismul marca Volkswagen Transporter, înmatriculat în România.

Existând suspiciuni că ar transporta țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali, ajutați de Speedy, câinele de detectare tutun al Biroului Vamal Halmeu, au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în cutii de bere și detergenți, cantitatea de 530 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Ţigările, în valoare totală de 2.385 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar maramureșeanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Sursa: Poliția de Frontieră

3 comentarii

  1. Bogdy Răspunde

    Aveti dreptate are si el masinile lui care le lasa cu tigari si atunci e foarte calm , aseara ca nu a fost nimeni de-a lui a dat amenzi

  2. Mia Răspunde

    Toduț este un nesimtit si jumatate merge lumea la el langa orasu nou la cabana cu apa si de toate si pe urma ii arde

  3. Viorel Răspunde

    Lumea merge acasa la Toduț cu cainele , ii duce detoate si pe urma ii amendează, ii un excroc si jumatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.