Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

FOTO. Impresionant! Casa familiei din Lucăceni, distrusă în incendiu, refăcută aproape în totalitate

Impresionant! Casa familiei Melnici din Lucăceni, distrusă într-un incendiu, a fost refăcută aproape în totalitate cu ajutorul oamenilor cu suflet mare.

Într-o postare pe Facebook, jurnalistul Ovidiu Doka, inițiatorul campaniei de ajutorare a familiei, a anunțat că acoperișul casei este finalizat în proporție de 90%, iar în următoarea perioadă se va lucra la interiorul imobilului.

,,Astăzi am găsit familia Melnici cu zâmbetul pe buze și cu speranța în ochii șterși de lacrimi. Acoperișul este finalizat în proporție de 90%, timpul ține cu ei, deci partea grea a trecut. Urmează alte etape care țin de interior, dar acolo treaba este mai ușoară. Mulțumiri tuturor celor implicați, celor care încă se implică și celor care se vor implica!”, se arată în mesajul jurnalistului Ovidiu Doka.

Cei care doresc să doneze bani familiei au la dispoziție următorul cont deschis la Banca Transilvania:

RO30BTRLRONCRT0536357901

2 comentarii

  1. Sorin Răspunde

    Felicitari celor implicati!
    Asteptam fotografii dupa ce casa este terminata 100% si poate din banii stransi se va putea suporta si asigurarea acesteia (acum ca are acoperis).
    Statul roman/autoritarile locale au contribuit cu ceva in redarea sperantei si a unor conditii normale si minimale de trai ale acestei familii?

  2. ombre Răspunde

    felicitari cetatenilor cu suflet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.