Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

FOTO. Mașină parcată pe locul ambulanțelor, ridicată în Satu Mare

Mașină parcată pe locul ambulanțelor, ridicată în Satu Mare. Totul s-a întâmplat în această după-masă, când un autoturism marca Renault, parcat în fața Unității de Primire Urgențe, pe locul rezervat ambulanțelor, a fost ridicat, iar șoferul taxat ca la carte.

,,Atunci când parchezi pe locul rezervat ambulanțelor și nu te gândești că pot exista consecințe grave”, a transmis Poliția Locală Satu Mare.

15 comentarii

  1. shumaheru Răspunde

    si masina audi .? e ambulanta ?

    • Unu' Răspunde

      Audi-ul este parcat regulamentar, doar cele două locuri din dreapta acestuia sunt rezervate ambulanței!

  2. Satmarean Răspunde

    Audi e a doctorului

  3. Jan Răspunde

    Renaultul o fi a vreunui pacient, nu a avut unde să o parcheze și pac au venit hingherii lui Kereskenyi

  4. Riki Răspunde

    Cei care aveti impresia ca Audi se afla in raza de actiune a indicatorului cu panou aditional sper ca nu aveti permis de conducere.

  5. Stefan Lucian Răspunde

    Adevărul e că după ce trecem graniţa știm să ne comportăm ca niște europeni,să respectăm legile,semnele de circulaţie,nu aruncăm mucu’ de ţigară din mașină pe geam că și amenzile sunt mari. Defapt acolo ne comportăm civilizat și normal și nu cred că e mare efortul. Aici…acasă…suntem prafff !!!

    • Unu' Răspunde

      Foarte corect și bine punctat!
      Ăștia sunt “concetățenii” noștri! “Vrem o țară ca afară” dar pe noi să ne lase toată lumea să facem ce vrem …

      • y Răspunde

        @Unu’ și @Stefan Luchian, exact. Va fi la noi ca “afară” dacă și noi vom vrea asta! Deocamdată lenea este prea mare cu toate că toată lumea știe că trebuie să depunem un minim efort. FIECARE ÎN PARTE. La noi cel care își vede de treabă este “fraier” iar cel care face slalom printre reguli, adică “jmekerul”, este promovat. ??
        PS. Ieri am abordat civilizat două “organe” în exercițiul funcțiunii, adică doi polimilițiști locali că mă tot șicana insistent o țigancă cu un presupus puradel (din muntele de textile este imposibil să îți dai seama) ca să-i dau “un leu”. Asta ziua în amiaza mare. Mi s-a “recomandat” să-mi văd de treaba mea. No comment! Atunci de ce îi plătim pe cei de la polichestia locală ???? Mă întreabă un bun prieten foarte curios.

  6. Riki Răspunde

    Vai de capul vostru, dupa aia va mirati ca sunteti amendati.

  7. ... Răspunde

    Nu știu de cei îi mai deranjați pe medicii de la spitalul din Satu Mare? Intrați cu o boală și ieșiți cu alte două-trei. Dacă sunteți norocoși. Aveți pretenții să fiți tratați? Mergeți în altă parte. Asta cu mici excepții, dar știți … Excepția întărește regula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.