Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. Nebunie în Cluj! Poliția, cu focuri de armă, după un BMW!

Nebunie în Cluj. Mai multe maşini de poliţie au pornit astăzi în urmărirea unei maşini pe străzile din Cluj-Napoca, după ce şoferul a încercat să evite un control, scrie PortalCJ.ro.

Şoferul ar fi fost urmărit de Poliţie prin Mănăştur, Mărăşti şi Gherorghe şi a fost prins după ce a intrat cu maşina într-un şanţ de pe strada Soporului.

Potrivit unor surse, Poliţia ar fi tras cu arma după maşină, dar şoferul nu s-a oprit, fiind prins doar după accident.

Nebunie în Cluj – Poziția Poliției

“Conform primelor informatii, la data de 26 ianuarie a.c., in jurul orei 15, politistii din cadrul Politiei municipiului Cluj Napoca au fost sesizati despre faptul ca, pe raza Cartierului Buna Ziua, din Cluj-Napoca, un participant la trafic conduce haotic. Au fost anuntate toate echipajele de pe raza Municipiului Cluj-Napoca, respectivul conducator auto fiind ulterior oprit de catre politisti. Conducatorul auto este un tanar, in varsta de 29 de ani, din comuna Apahida, judetul Cluj. Cel in cauza nu a oprit la semnalele regulamentare ale politistilor, avariind doua autospeciale ale Politiei dispuse in vederea unui blocaj in trafic al respectivului autoturism si alte doua autovehicule civile. S-a facut uz de arma de catre un politist aflat in misiune in plan vertical si asupra autovehiculului urmarit, iar pe strada Soporului, autovehiculul condus de tanarul de 29 de ani a derapat, iesind de pe partea carosabila. Cel in cauza a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o concentratie de peste 0.40 mg/l alcool in aerul pur expirat. La momentul opririi, barbatul se afla singur in masina. In urma verificarilor efectuate de catre politisti s-a stabilit faptul ca acesta nu detine permis de conducere. Nu s-au inregistrat victime omenesti”, a transmis IPJ Cluj.

Ştire în curs de actualizare…

 

18 comentarii

  1. y Răspunde

    Bmw… cu 800 de euro… ce tare…

  2. Driver Răspunde

    Dnul y te corectez…max 800 de lei.
    Deja gunoi de e60, cu care umbla țiganii se poate lua cu 3000 de euro, dapoi asemnea vechitura de e46…max 800 de lei

  3. y Răspunde

    După cum am postat la alte comentarii-pirat lingușitoare la adresa actualului primar, NU EU AM SCRIS. Am zis că nu mai postez. Cred că am formulat destul de clar și în limba țării.Unii au descoperit doar recent această literă. Măcar acum nu au scris tâmpenii sub “numele” meu. Nu înțeleg care le este plăcerea.?

  4. altu fără bmw Răspunde

    Măi, mai lăsați-imi și mie ceva stâlpi! Încet-încet rămân fără obiectul muncii!?

  5. bla Răspunde

    Acuma serios, daca era alta marca , ar fi scris in titlu “…focuri de arma, dupa un autoturism” . Dar nu suport nici eu toti putzanii care si-au luat bmw ca sa aiba o sansa la niste craci nespalati, sau sa zica “dusmanu” ca “s-a ajuns” . Multi posesori de bmw isi fac semne cu farurile doar asa ca, na, s-au intalnit 2 cacanari! LOL! Unu care are bmw te va respecta doar in momentul in care detii si tu unu. Altfel, esti un nepriceput , un fraier si obiectul cu care te deplasezi de la puncu A la B nu se numeste masina. Dar mai este si “Audii”. Am vazut si pe masinile alea “Ai lov mai audi ca nu am bani de bmw”. Ultima data , un A8 de (din ’92) cu stampila “ai lov mai audii” a dat rateu la primele 12 chei.
    Off topic pentru adevaratul “y” : Nu inteleg cum a putut cineva sa iti fure “numele” si de ce ti-l fura. Incearca si tu un “nume” mai complex, gen “Eazy-Y”. Sau sa contina macar 2 litere. Poate asa nu o sa se mai chinuie sa iti tasteze “numele” asta foarte important , pe care sunt convins ca ai stat mult timp sa il gasesti si inteleg cat de greu e sa te desparti de el .Bafta!

    • realist Răspunde

      :))))))
      Ce te face sa crezi ca un Audi ar fi mai ieftin decat un BMW?

    • Norick Răspunde

      Poate la voi este inca la moda furatu’ , dar eu cred , ca nu prea este frumos sa vorbesti in numele alt cuiva…Daca ai o parare este foarte o.k. , chiar si atunci cand nu esti acceptat de majoritatea. Dar sa scrii minciuni cu un nickname furat este foarte jenant si amator…:-P
      P.S. daca tot vorbesti de “complexitate” … nu cred ca si tu ai stat zeci de minute la nickname-ul tau… 🙂

      • y Răspunde

        @Norick. Mulțumesc/ Kösz szépen. ? Dar n-ai ce face/Ez van. Eu n-o să stau să explic care-i treaba cu cele zece porunci la fiecare retardat.
        Egyeseknek hiányzott a gyerekszobájuk. Meg egy-két atyai pofon.?

    • Bogu Răspunde

      Sa inteleg ca frustrarea ta vine de la lipsa de “craci” si vrei BMW, adica ceva “craci”. Altfel, nu are logica comentul tau.

  6. y Răspunde

    @Bla, nu e vorba de despărțeală. Uneori scriu niște tâmpenii că zici că o să crape scoarța terestră. Au fost și situații când am lăsat de la mine și nu ma reacționat pentru că era între limite rezonabile. Deja unii au pretenții de la mine. Dacă altul debitează aberații cu acest pseuronim poate se zice că m-am ramolit. Atât. Mersi pentru sugestie, dar rămân cu crucea mea, adică y-ul meu.

  7. y Răspunde

    Cele mai tari mașini, aspiratoare de femei. Când ai BMW ești bombardier, combinator,… alea, alea

    • y Răspunde

      Iarăși un bou care acces la internet și fură nick-ul. Nu te simți penibil? De mine fiecare poate scrie ce vrea. Cu nick-ul propriu de rigoare. De mine poate fi și @Zâna Măseluță sau @Jijibecali. Spor la căutare.

      • irpef Răspunde

        Mai “y” original…cat timp o sa te aprizi si o sa sustii ca litera y e doar a ta, mereu o sa fie unu ce ti.o fura. Pe portal litera “y” e cea mai la moda,deci toti o vor. Iar sa te legi de lume ca foloseste litera ta sa te faca de rusine,bhee …poate is singurul ce nu stie numele ce se afla in spatele literei “y”.

        • y Răspunde

          Dragă @irpef. Dacă comentariile ar fi moderate de redacție s-ar termina problemele. În momentul de față și eu pot posta sub nick-ul @irpef că sunt leșinat de performanțele primarului actual. Ce se întâmplă este lipsă de respect. Așa a pățit și @norick sau chiar și @x-ulescu.

        • y Răspunde

          Vreau sa va spun tuturor ca yo am ynventat lytera asta , sy , desy iy zyce lyterey i grec , este i unguresc . Hay pa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.