Ultima actualizare: azi, 22:21
Locale

FOTO. Sătmăreni rămași fără casă din cauza unui incendiu, salvați de generozitatea oamenilor!

Mobilizare impresionantă pentru familia Melnici din Lucăceni, rămasă fără casă în urma unui incendiu. Oamenii din zona Careiului au pus mână de la mână și au strâns, în doar două zile, peste zece mii de lei, iar mulți dintre ei au muncit efectiv la reconstruirea casei.

Este o adevărată minune de după Sărbători, spune jurnalistul Ovidiu Doka, cel care a inițiat un apel umanitar imediat după ce flăcările au mistuit casa familiei Melnici. Acesta a ținut să le mulțumească tuturor celor ce s-au implicat și continuă să se implice la reconstrucția imobilului, dar și oamenilor care în doar două zile au reușit să strângă peste zece mii de lei pentru a sprijini familia greu încercată.

,,În nici 48 de ore împreuna cu prieteni, cunoștințe, oameni simpli și modești, unguri, români, am reușit să adunăm peste 10.000 RON bani cash, iar prin transferuri bancare alte sume de la diferite societăți comerciale locale, oameni din alte localități și din afara țării care au ținut morțiș să nu le dau numele. Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat în această minune de după Sărbători și nu uitați că încă puteți ajuta această familie greu încercată la început de an”, a scris jurnalistul Ovidiu Doka pe Facebook.

Cei care doresc să doneze bani familiei au la dispoziție următorul cont deschis la Banca Transilvania:

RO30BTRLRONCRT0536357901

 

Un comentariu

  1. cârcotaş Răspunde

    Felicitări, este un gest care trebuie urmat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.