Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO&VIDEO. Petrică Mureșan, spectacol extraordinar de Bobotează, cu sala arhiplină!

Petrică Mureșan a susținut, luni seara, un spectacol de gală intitulat Ecou printre generații, la Casa de Cultură din municipiul Satu Mare. Au participat sute de oameni, ce au umplut sala Casei de Cultură, iar complexitatea spectacolului a făcut ca evenimentul să intre în istoria celor mai reușite spectacole desfășurate în județul Satu Mare.

Artistul sătmărean a încântat publicul preț de aproape trei ore cu melodiile sale cunoscute și îndrăgite, dar și cu surprizele pe care le-a pregătit. Alături de el, au urcat pe scenă și alți artiști, cunoscuți la nivel local sau național, precum: Leontina Dorca, Sergiu Vitalian Vaida, Ansamblul Doruri Sătmărene, Adrian Lupescu, scriitorul Felician Pop, Angela Buciu, și mulți alții.

Petrică Mureșan și-a propus ca prin spectacolul Ecou printre generații să îi invite alături de el, și să îi prezinte publicului sătmărean, pe cei ce au contribuit la formarea lui artistică. Totodată, și-a propus să îi aducă în fața sătmărenilor pe artiștii deja consacrați și pe viitori artiști sătmăreni.

Evenimentul a fost unul reușit, dovada fiind reacția auditoriului, ce le-a oferit artiștilor ropote repetate de aplauze, dar și satisfacția cu cu care au ieșit din sală la sfârșitul spectacolului.

Foto: Gabriel Pustai/Video: GNV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.