Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Incendiu în municipiul Satu Mare. Două garaje au luat foc!

ACTUALIZARE. Incendiul de la cele două garaje din municipiul Satu Mare a izbucnit din cauza unor artificii, anunță purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare, Adriana Pop. Pompierii au intervenit în forță ieri seara, 15 ianuarie, și au reușit lichidarea și propagarea flăcărilor.

Poziția oficială ISU Satu Mare:

La ora 18:36, pompierii sătmăreni au fost anunţaţi despre izbucnirea unui incendiu la un garaj situat pe strada Dariu Pop. La faţa locului s-au deplasat iniţial 10 subofiţeri cu două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD, ulterior forţele au fost suplimentate cu încă o autospecială, deoarece incendiul se manifesta la două garaje învecinate. La sosirea pompierilor flăcările ardeau violent la cele două garaje. Aceştia au intervenit rapid pentru localizarea şi lichidarea incendiului, reuşind protejarea construcţiilor alipite.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime şi în nici unul dintre garaje nu se aflau autoturisme. La finalul intervenţiei, pompierii au stabilit ca şi cauză probabilă a producerii incendiului: folosirea unor materiale explozive – artificii. În urma evenimentului au ars: acoperişurile celor două garaje în totalitate, aproximativ 2 mc de deşeuri textile, mobilier, anvelope, aparate şi obiecte casnice şi un al treilea garaj a fost degradat în proporţie de aproximativ 30%.

_________________________________________________________

Incendiu în municipiul Satu Mare. Două garaje au luat foc, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop. 

În acest moment, intervin două autospeciale cu 10 subofițeri și un echipaj SMURD TIM. În interiorul garajelor nu sunt autoturisme, sunt depozitate diferite materiale si deșeuri.

Cauza probabilă a incendiului izbucnit la cele doua garaje este în curs de stabilire.

Revenim cu detalii.

Foto: arhivă

Un comentariu

  1. Satu Mare Răspunde

    cea mai seacă știre!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.