Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

LIVE. Soții Bertici au ajuns la Satu Mare! Întâmpinați cu căldură pe meleagurile sătmărene

Soții Bertici au ajuns acasă, la Satu Mare! Cei doi sătmăreni au fost așteptați în centrul municipiului Satu Mare de multe persoane – familie, prieteni, susținători, inclusiv de primarul Kereskneyi Gabor și deputatul Magyar Lorand – ce i-au întâmpinat cu mare căldură. 

După ce au ajuns în cel mai friguros loc de pe Pământ și după o expediție de neuitat, Attila și Kinga Bertici au ajuns înapoi acasă, pe meleaguri sătmărene. La sosire, cei doi s-au îmbrățișat cu cei dragi, apoi au povestit cum a fost întreaga experiență. Pizeria Gemelli i-a oferit Kingăi Bertici un buchet uriaș de flori, iar lui Attila un tablou-amintire.

PortalSM a transmis momentul LIVE:

24 comentarii

  1. y Răspunde

    Felicitări și bine ați venit acasă.

    • y Răspunde

      Iarăși, nu eu am scris. Portalseme, nu faceți un efort și nu vă apucați odată să moderați comentariile??? Până nu va fi prea târziu. E simplu. Omul se înregistrează cu un nick și gata. Sau atunci va scădea traficul pe site ??? Întreabă un prieten bun și foarte curios.
      PS. Pentru curioși nu sunt fan deloc al sporturilor cu motor, aici intră și F1 și Dakar.

      • Fituinsuti Răspunde

        Ce inregistrat , hombre ? Scrie-ti numele daca vrei sa nu fi copiat si nici atunci nu e sigur . Ce nick e ala “y” , “x” ? Orice lenes poate tasta o litera . Scrie si tu igrec , imaghiar , iromanesc si ai mai multe sanse sa nu fi plagiat ! Te vaieti ca o fata mare care si-a pierdut virginitatea , si unde ? Pe site-ul site-urilor ? Mare caracter , ce sa spun .

        • hakkate Răspunde

          Asta cu “y” ul lui,mo spart . ..asta tine prea mult la litera y . Posibil sa ceara investigatii serioase pt aia ce folosesc si ei litera y. Penibil

      • y Răspunde

        A intrebat cineva ce sporturi iti plac? De ce sa fie moderat comentariul? Nu a scris nimic obscen.

        Un al treilea y! Bafta!

  2. Apropo Răspunde

    Bă, ce singur ești.

    • Apropo Răspunde

      Nu sunt. Dar tu?

      • Apropo Răspunde

        Mhai ,apropo , nu imi furati “nickul” ca va parasc lui “y” !!! Hahaha !!!

        • Apropo Răspunde

          De mine poate scrie oricine-orice. Penibil e cel care se ascunde dupa o idenitate a altuia. Si da, se poate investiga. Sunt curios ce ar face portarseme daca s-ar trezi cu vorba aia organele la usa. Dar deocamdata nu e cazul. Faceti sport cu altul. Sau mergeti sa va jucati cu putuca-n nisip. Hai pa plictisitilor.
          Daca vreti sa stiti asta e al saselea nick pe care mi le-au insusit altii asa frumos sistematic. Deci nu este chiar intamplator.

  3. Anonim Răspunde

    B R A V O ! ! ! Gratulalok ! ! !
    Hello Satu Mare !

  4. Gugu Styuk Răspunde

    La temeperatura de aici de +6-7 grade,comparativ cu cele din Rusia de sub -50 de grade,mare lucru ca n-au aparut in Satu Mare in tricouri !!:)))))))))

  5. Podravka Răspunde

    Statuie face pentru ei?Cati bani primesc pt.asta? Nu au avut ce sa face in timpul liber?Facem tot felul de minuni ca sa atragem atentia?Ca si domnul Zengo care a plecat la TIBET din ARDEAL.

  6. hakkate Răspunde

    La anul n-oi duce si eu in Libia in cel mai calduros loc de pe Pamant. Bineinteles vara. Cica s-au masurat acolo 58 de grade Celsius in umbra!!! Ma sponsorizeaza Gemelli? Vine Gabika la selfie cu mine? Cat de prost pot fi?

  7. y Răspunde

    Nu m-am putut abtine sa nu port si eu acest Y. Mai ales ca insisti ca iti apartine! Sa crezi ca iti apartine o litera pe o pagina ne net la sectiunea comentarii , sau sa spui ca vi cu politia la usa ca unu o scris Y ca tine sau ca nu iti face pe plac un redactor sau moderator? :))) Si daca s-ar modera comentariile, nu ai mai fi postat de mult aici Y-ule. Chiar esti obsedat, jur! Oamenii se bucura ca nu se modereaza comenturile , tu vrei sa se modereze. La comenturile pe care le bagi, ai fi fost de mult banat dupa IP mai Y origy

    • hakkate Răspunde

      Câteodată mă gândesc. Mai rar, recunosc. Dar asta este când unii încep să fie obsedați de persoana mea. Nu contează ce scrii, contează faptul că ai o părere. Nici faptul că ai dreptate nu contează. Îi las pe alții în boala lor. Poate în ultima instață m-oi apuca să citesc GNV. Brrr! Dar atunci am nevoie și de un colebil.

    • hakkate Răspunde

      Nu te-ai putut abtine pentru ca esti prost si suferi de incontinenta, macar recunoaste.

      • original hakkate Răspunde

        Nimeni nu e destul de inteligent ca să poată convinge pe un prost că e prost.

  8. Anonim Răspunde

    Maine ședința cu părinți nu se mai poate copii trebuie luate masuri faceți doar galajie și nu scrieți la subiect .

  9. Parampampam Răspunde

    Ingyencirkusz.

  10. y Răspunde

    S-a terminat cursa Budapesta-Bamako. Unul din echipajele sătmărene a ajuns la destinația finală Freetown (Sierra Leone) și au împărțit și ajutoarele duse cu ei. Despre asta de ce nu scrieți??? Numai despre Gyenes Mani și soții Bertici aveți voie să scrieți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.