Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Mașini de peste 2 milioane lei ridicate de Poliția de Frontieră, în Satu Mare

Mașini de peste  2 milioane lei ridicate de Poliția de Froniteră, în Satu Mare. La sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare a avut loc astăzi evaluarea activităţii desfăşurate de către polițiștii de frontieră de pe raza județului Satu Mare în anul 2019, activitate la care a participat inspector şef al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației – comisar șef de poliție Florin Coman, precum şi reprezentanți ai structurilor din judeţ cu care poliţiştii de frontieră cooperează.

Au fost descoperite 32 autovehicule semnalate ca fiind furate sau căutate de autorităţile din țară, cât şi din străinătate, a căror valoare depăşeşte suma de peste 2.170.000 lei.

Pe linia traficului internaţional cu autoturisme furate au fost executate acţiuni atât independent, cât şi împreună cu structurile de cooperare.

Ca urmare a activităţii desfăşurate au fost înregistrate 32 dosare penale, pentru săvârşirea a 32 infracţiuni de către 32 persoane, cetăţeni români şi străini.

Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.