Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Minor de 13 ani reținut, după ce i-a furat telefonul unui sătmărean de 65 de ani

Minor de 13 ani, reținut de polițiști. În cursul serii de 10 ianuarie, în jurul orei 21.25 Poliția Municipiului Satu Mare a fost sesizată de către un sătmărean, de 65 de ani, cu privire la faptul că în jurul orei 21.15 în timp ce se deplasa pe strada Brândușa, din municipiul Satu Mare, persoane necunoscute i-au sustras din buzunarul hainei, un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 250 lei.

Mobilizarea imediată a polițiștilor de investigații criminale sătmăreni au dus la identificarea și prinderea la scurt timp a persoanei bănuite de furt ca fiind un minor, de 13 ani, din municipiul Satu Mare, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

3 comentarii

  1. Mu13 Răspunde

    Bine ca pt minorul asta fac dosar penal la 13 ani…iar pt infectii aia de mujaheddin din tren doar o simpla amenda.
    Ce bataie meritau aia din tren,mortii lor de poponari.

    • ... Răspunde

      Hai să-ți explic pe rumunski.
      Să zicem că îi face dosar penal pentru tentativă de tâlhărie, furt sau ce vrei. Îl condamnă și îl închide în final pentru vreo 6 luni. Tocmai bine că e frig. Va sta peste iarnă la noi la hotel confort scăzut și gata. Pe banii noștri. Deci tot nu va fi bine. Cei care au manifestări antosociale ca și cazul de față trebuie legați cu fundiță și trimiși urgent înapoi. Restul sunt teorii onegiste lacrimogene. Ăștia nu vor aici la noi și nici nu vor să se integreze. Au auzit ei ceva cu gardul-e-din-cârnați și lapte-miere peste tot.??

  2. Gyuri Răspunde

    Ei, ce să faci…conflictul între generaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.